1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

آموزش ساخت يخ سه بعدی

شروع موضوع توسط ♥ yakamoz ♥ ‏4/12/10 در انجمن مقالات آموزشی

  1. کاربر ویژه

    تاریخ عضویت:
    ‏25/11/10
    ارسال ها:
    8,717
    تشکر شده:
    4,395
    امتیاز دستاورد:
    123
    حرفه:
    Telegram: vahid_yakamoz instagram: vahid_yakamoz
    ___________________________________________________________


    در ابتدا در سه لايه مجزا سه قسمت از يك مكعب را با رنگ آبي ايجاد كنيد



    ___________________________________________________________
    [​IMG]

    ___________________________________________________________

    سپس Dodge tools را انتخاب كرده ، از منوي تنظيمات مربوطه هايلايت را انتخاب كرده و درصد آن را بر روي 60% بگزاريد و در هر لايه متناسب با نحوه نور دهي مورد نظر بر روي هر كدام از لايه‌ها هايلايت ايجاد كنيد

    ___________________________________________________________
    [​IMG]

    ___________________________________________________________



    در اين مرحله به تكسچر نياز داريم. براي ايجاد تكسچر مورد نظر از هر لايه يك كپي بگيريد

    و به مسير زير رفته Filter->Render->Difference Clouds و فيلتر را اجرا كنيد

    با Ctrl+f مي‌توانيد اين عمل را چند بار تكرار كنيد تا به نتيجه دلخواه برسيد

    سپس به اين مسير رفته Filter->Render->Fibres with parameters Variance:16, Strength:26. و فيلتر مورد نظر را اجرا كنيد



    ___________________________________________________________
    [​IMG]

    ___________________________________________________________



    سپس لايه مورد نظر را Select كرده و به آن فدر دهيد
    Select->Feather, with Feather Radius:10

    سپس به مسير زير رفته و اين فيلتر را اجرا كنيد
    Filter->Distort->Ocean Ripple,with Ripple Size:9, Ripple Magnitude:14, و در ادامه

    Filter->Blur->Gaussian Blur

    در نهايت به مسير زير رفته و رنگ آبي را به لايه دهيد
    Image->Adjustment->Color Balance with values -100,-36, +100.



    ___________________________________________________________
    [​IMG]

    ___________________________________________________________



    دقت كنيد كه تمام مراحل را به درستي انجام دهيد تا شكل شما شبيه عكس بالا شود
    سپس مراحل بالا را با اعداد و حالت هاي مختلف به اين شرح تكرار كنيد
    Filter->Blur->Gaussian Blur with Radius:1,3Dogde Tool, Range:Highlights, Exposure:60%Select->Feather with value in between 10-15, thenImage->Adjustments->Hue/Saturation with saturation value in between -60,-70;

    Image->Adjustments->Selective Color, with Method:Relative, select Whites, set Cyan slider value: 70-100%

    قبل از انجام كار لايه ها را با هم يكي كرده و از Dodge Tools و Burn Tools براي ملايم كردن گوشه ها استفاده كنيد(بسته به سليقه)



    ___________________________________________________________
    [​IMG]

    ___________________________________________________________

    تقريبا شكل كار با اين ترتيب خواهد بود




    ___________________________________________________________
    [​IMG]

    ___________________________________________________________



    براي طبيعي شدن كار دوباره مراحل ايجاد تكسچر را اجرا كنيد

    Layer->New->Layer

    Filter->Render->Fibres with parameters Variance:16, Strength:26

    Edit->Transform-Warp

    با استفاده از Wrap مي توانيد شكل را به هر صورت كه مورد استفاده است در بياوريد
    در اين مرحله بايد شبيه شكل زير درست كنيد



    ___________________________________________________________
    [​IMG]


    ___________________________________________________________

    سپس تغيرات را ذخيره كرده و با استفاده از ابزار پاك كن و ترنسپرنتي پايين اطراف آن را پاك كرده و درصد لايه رو كم كنيد تا مثل شكل زير شود



    ___________________________________________________________
    [​IMG]


    ___________________________________________________________

    تا اينجا بايد شكل ايجاد شده شبيه عكس زير در آمده باشد



    ___________________________________________________________
    [​IMG]


    ___________________________________________________________

    براي ادامه كار احتياج به ريزه كاري هايي داريم تا شكل را به حالت طبيعي در بياورد

    دوباره Dodge Tools را انتخاب كنيد و گوشه هاي كار را هايلايت با درصد پايين بزنيد




    ___________________________________________________________
    [​IMG]

    ___________________________________________________________





    سپس مي توانيد قسمت هاي تاريك كار را سياه و روشن را هايلايت كنيد




    ___________________________________________________________
    [​IMG]

    ___________________________________________________________


    در آخر ابزار پاك كن را انتخاب كرده و قسمت‌هاي اضافي كار را برداريد تا قالب يخ طبيعي‌تر به نظر برسد




    ___________________________________________________________
    [​IMG]

    ___________________________________________________________
     
    AftabGardoon و minaaa از این پست تشکر کرده اند.