1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

فرگوسن: می خواهم چیچاریتو قبراق و شاداب بماند

شروع موضوع توسط *Ammin ‏31/3/11 در انجمن لیگهای اروپا

  1. کاربر حرفه ای

    تاریخ عضویت:
    ‏3/12/10
    ارسال ها:
    1,733
    تشکر شده:
    77
    امتیاز دستاورد:
    0
    حرفه:
    لیسانس مهندسی عمران...دفتر ساختمانی.کافی نت

    سایت گل- سرالکس فرگوسن، مربی باتجربه منچستریونایتد به حمایت از ستاره مکزیکی تیمش برخاسته و از توانایی های او تمجید کرده است.
    سرالکس در صحبتهایی اعلام کرد که یونایتد به دنبال آن است تا خاویر ارناندس در هفته های پایانی رقابتها سرحال و قبراق باقی بماند.
    این ستاره مکزیکی پس از درخشش در رقابتهای جام جهانی،در پیش فصل رقابتها به یونایتد پیوست و در طول این فصل توانست تا 16 گل برای تیمش به ثمر برساند.
    چیچاریتو به دنبال آن است تا خودش را در ترکیب اصلی تیمش جا بیندازد ولی سرالکس فرگوسن در صحبتهایی اعلام کرد تا بازیکن 22 ساله اش در اولین فصل حضورش در انگلیس، بیش از حد تحت فشار قرار نگیرد.
    فرگوسن به شبکه رادیویی سیریوس ایکس ام گفت:« خاویر فصل فوق العاده ای را پشت سرگذاشت.ما او را زیر ذره بین گرفته ایم، چون او سال گذشته در جام جهانی بازی کرد و این اولین فصل حضور او در لیگ برتر است. ما سعی کنیم تا او را سرحال و قبراق داشته باشیم؛چون بازیهای مهمی پیش رو داریم. چیچاریتو بازیکن فوق العاده ای است و یک مربی بزرگ نیز هست. چیچاریتو بازیکن خوبی است و رفتارش فوق العاده است.او واقعا پسری استثنایی است.»