1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

علي دايي: اگر بخواهند همين الان مي‌روم/ استقلال حرفي براي گفتن نداشت/ همه ديدند كه آن صحنه پنالتي بو

شروع موضوع توسط *Ammin ‏31/3/11 در انجمن لیگ ایران

1. کاربر حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    0
    حرفه:
    لیسانس مهندسی عمران...دفتر ساختمانی.کافی نت
    سايت گل ـ‌ سرمربي پرسپوليس در پايان مسابقه با عادل فردوسي‌پور درباره باخت تيمش چنين گفت:«‌همه ديدن ما تيم برتر ميدان بوديم، خيلي سر بوديم ولي استقلال از يك نصفه موقعيتش به گل رسيد استقلال هيچ كار نكرد اما فوتبال همين است. دايي ادامه داد:« خود شما كارشناسي بكنيد با كارشناس‌هاي محترم بگوييد چه اتفاقي افتاد من چيز ديگري نمي‌گويم. آن صحنه مي‌توانست پنالتي باشد و سرنوشت بازي را عوض كند.»
    دايي درباره شعارهاي متناوب هواداران پرسپوليس در حمايت و انتقاد از او گفت:« من تمام سعي‌ام را كرده‌ام ولي در اين زمينه نمي‌توانم جوابگو باشم ما همه كار در زمين كرديم ولي من نمي‌توانم بروم در زمين گل بزنم. در زندگي ورزشي ما فروردين و ارديبهشت ندارد و ما كارمان را انجام مي‌دهيم.»
    دايي درباره همچنين قبول كرد كه پرسپوليس ديگر بختي براي قهرماني ندارد او گفت:« اين آخرين فرصت ما بود و اميدوارم در بازي بعدي بتوانيم بهتر بازي كنيم.»
    او همچنين درباره اخراجش همان حرف‌هاي قبلي را تكرار كرد و گفت:« اگر بخواهند همين حالا مي‌روم ما بد بازي نكرديم و من تمام توان خودم را گذاشته بودم حالا هم اميدوارم در جام ملت‌هاي آسيا و جام حذفي موفق باشيم.»