1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

“Black death screen” بدترین پیامد Nintendo 3DS

شروع موضوع توسط Mohammad ‏29/3/11 در انجمن کنسول ها

1. Founder

امتیاز دستاورد:
    113
    در این مرحله که پیغامی جوک مانند بر روی صفحه نمایش کنسول هایتان می بینید چه حسی دارید؟ به خود می گویید آیا از خرید این کنسول ضرر کردم؟ و یا این مشکل تنها مشکل سخت افزاری است که فقط من با آن دست و پنجه نرم می کنم؟

سوال های زیادی وجود دارد ولی جوابی برای این سوال ها در دست نیست! کنسول نینتندو با تمام خوبی ها، دارای مشکلی به نام “Black death screen” می باشد که ابدا قابل بخشش نیست. این مشکل سخت افزاری که پس از انتشار این کنسول در امریکای شمالی و اروپا دیده شد و برخی افراد با آن برخورد کردند در هنگام بازی کردن و به طور نا گهانی ظاهر می شود، از جمله بازی هایی که برخی بازیکنان در هنگام بازی با این مشکل مواجه شدند بازی Ghost recon بوده است. این مشکل که برای بعضی افراد بدشانس پیش آمده ممکن است با روشن کردن مجدد سیستم و تغییر فرمت حافظه ی جانبی از بین برود. شرکت نینتندو گفته است این مشکل با آپدیت های بعدی نینتندو حل خواهد شد، ولی با این وجود ممکن است ضربه ی بدی از جانب طرفداران در رابطه با فروش این کنسول به نینتندو وارد شود.

گرد آوری: تاپ فروم
    منبع: مجله پریانا