1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

هاشمیان: این بار دیگر در هنگام دربی در تمرینات نیستم! می خواهم اولین دربی ام را ببرم

شروع موضوع توسط *Ammin ‏29/3/11 در انجمن لیگ ایران

1. کاربر حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    0
    حرفه:
    لیسانس مهندسی عمران...دفتر ساختمانی.کافی نت
    گل - وحيد هاشميان پس از سالها حضور در ليگ معتبري چون بوندسليگا و انجام بازي‌هاي مهم در اين ليگ براي اولين‌بار تجربه حضور در داربي را در روز دهم فروردين‌ماه به دست مي‌آورد. تجربه‌اي كه قطعا براي او متفاوت است و خودش هم به آن اذعان دارد.
    هاشميان يكي از مهره‌هاي كليدي پرسپوليس در اين بازي است و اگر بتواند در اولين داربي‌اش گلي هم به ثمر برساند محبوبيت ويژه‌اي بين تماشاگران قرمز به دست مي‌آورد.
    آقاي هاشميان، گويا مصدوم بوديد؟
    بله مصدوم بودم و مدتي بود كه نمي‌توانستم با تيم تمرين كنم اما تمريناتم را شروع كردم و منتظرم ببينم پزشكان تيم چه مي‌گويند تا اگر صلاح ديده شد در بازي با استقلال براي تيمم بازي كنم. اين مصدوميت از ناحيه كشاله بود و كمي برايم مشكل به وجود آورد اما نسبت به گذشته شرايطم بهتر است.

چقدر اميدواريد در بازي با استقلال بتوانيد براي پرسپوليس بازي كنيد؟
    اميدوارم كه بتوانم و تمام تلاشم اين است كه در اين بازي مهم براي پرسپوليس بازي كنم و تمرينات تيمي‌ام را شروع كردم حالا اين صلاحديد مربيان و كادر پزشكي است كه من در بازي با چهارشنبه بازي كنم.
    حضور در پرسپوليس رضايت‌بخش است؟
    به هر حال رضايت‌بخش هست. پرسپوليس تيم پرتماشاگري است و من اين تيم را دوست دارم و آمدم كه اينجا بازي كنم و بعد از تجربه‌اي كه در آلمان داشتم مي‌خواستم در كشور خودم بازي كنم كه قسمت شد بيايم پرسپوليس، بازيكنان بزرگي در اين تيم بودند و تيم مطرحي در سطح آسياست.
    بازي چهارشنبه براي شخص شما چقدر اهميت دارد؟
    اهميت اين بازي براي من به خاطر تيمم است كه مي‌خواهم در اين بازي كه براي تماشاگران مهم است برنده بشود و بتوانيم نتيجه را به سود خودمان تمام كنيم چون تماشاگرانمان دوست دارند كه رقيب‌شان را شكست بدهيم و براي من از اين جهت مهم است كه الان بازيكن تيم پرسپوليس هستم و دوست دارم تيمم برنده اين بازي باشد.
    تا حالا داربي را تجربه نكرده بوديد و اين اولين داربي شماست. چه حسي داريد؟
    بازي‌هاي مهم در همه جاي دنيا شرايط يكساني دارد و بازي با استقلال يك بازي مهم براي باشگاه پرسپوليس و تماشاگرانش است. اين بازي براي ما مهم است و دوست دارم تجربه كنم اين داربي را، قطعا فضاي متفاوتي خواهد داشت.
    از استقلال چه شناختي داري؟
    استقلال تيم خوبي است. تيم پرمهره‌اي است، آنها هم شرايطي مثل ما دارند. استقلالي‌ها هم دوست دارند بازي را ببرند اما در زمين تلاش دو تيم تعيين مي‌كند كه كدام تيم برنده بازي خواهد بود.
    فكر مي‌كنيد كه در اولين داربي بتوانيد گلزني كنيد؟
    براي من مهم اين است كه در اولين داربي برنده باشم، چون تيم‌مان به اين سه امتياز نياز داريم تا خودمان را در جدول بالا بكشيم، خيلي بازي مهمي است تا فاصله‌مان با تيم‌هاي بالاي جدول كم كنيم و زياد به اين توجه نمي‌كنم كه خودم گل بزنم گرچه گل زدن در بازي‌هاي مهم هميشه لذت‌بخش است اما براي من سه امتياز اين بازي مهم است كه بتوانيم در جدول موقعيت بهتري پيدا بكنيم.
    وقتي در آلمان بوديد داربي پرسپوليس و استقلال برايتان مهم بود؟
    برايم مهم بود كه نتيجه‌اش را بدونم و اينكه چه كسي گل زده اما در اكثر مواقع ما سر تمرين بوديم و زماني كه اين بازي برگزار مي‌شد ما در حال تمرين بوديم اما در شرايط مختلف شايد گل‌ها و قسمتي از بازي را هم مي‌ديدم ولي اين برايم مهم بود كه نتيجه بازي چه مي‌شود.
    بعد از سال‌ها بازي در آلمان به ايران برگشتيد، سطح كيفي ليگ ايران را چطور ارزيابي مي‌كنيد؟
    ليگ ايران كيفيت خوبي دارد و چند تا تيم هستند كه در يك سطح بازي مي‌كنند. در بالاي جدول امتيازها خيلي به هم نزديك است و از الان نمي‌شود گفت كه چه تيمي مي‌تواند قهرمان ليگ شود.
    شما هنوز نتوانستيد آن‌طور كه بايد و شايد در تيم پرسپوليس بازي كنيد و مصدوميت‌هاي پياپي داشتيد، فكر مي‌كنيد در ادامه بتوانيد آن‌طور كه دلخواه خودتان هست براي پرسپوليس بازي كنيد؟
    بله مصدوميت داشتم و به هر حال اتفاقي كه در فوتبال مي‌افتد اما براي من مهم است كه بازي كنم و دوست دارم در جريان بازي‌ها باشم و اميدوارم كه ديگر مصدوميتي پيدا نكنم تا بتوانم تا پايان بازي‌هاي فصل در پرسپوليس بازي كنم.
    در آلمان داربي به شكل ليگ ايران وجود دارد؟
    در آنجا چند تيم هستند كه بازي‌هايشان با هم مهم هست، بايرن - هامبورگ، دورتموند - بايرن، دورتموند - شالكه، اين بازي‌ها براي رسانه‌ها و مردم مهم است.
    فكر مي‌كنيد كه پرسپوليس بتواند در ليگ قهرمانان از گروه خود صعود كند؟
    اميدوارم، بازي‌هاي سختي داريم اما مي‌توانيم از گروهمان صعود كنيم و هنوز اين شانس وجود دارد كه بتوانيم امتيازها را جمع كنيم و به مرحله بعد برسيم. فعلا به بازي مهم چهارشنبه فكر مي‌كنيم كه امتياز اين بازي براي ما خيلي مهم است و بايد برنده بازي باشيم.
    فكر مي‌كنيد كه در پايان فصل پرسپوليس در كجاي جدول قرار مي‌گيرد؟
    بايد جزو سه تيم اول باشيم و اين پتانسيل را داريم كه بتوانيم جزء سه تيم باشيم اما ليگ سخت شده و امتيازها كاملا به هم نزديك است اما پرسپوليس بايد بتواند جزء سه تيم باشد و سهميه ليگ قهرمانان آسيا براي سال بعد به دست بياورد.
    شما سال بعد هم در پرسپوليس مي‌مانيد؟
    من هنوز تصميم نگرفته‌ام و به اين تيم تا پايان فصل تعهد دارم بعد از آن تصميم مي‌گيريم كه فصل بعد بمانم يا اينكه تصميم ديگري اتخاذ كنم.
    شما تجربيات زيادي را در فوتبال به دست آورديد، بازي در ليگ قهرمانان، بازي در جام جهاني، پوشيدن پيراهن بايرن‌مونيخ، گلزني به بايرن‌مونيخ و افتخارات ديگر چقدر براي يك بازيكن كه به اين افتخارات رسيده است گلزني در داربي اهميت دارد؟ يا برنده شدن در اين بازي؟
    بازيكنان افتخاراتشان بيرون زمين است و هر بازي اهميت خاص خودش را دارد. من به صرف اين نكاتي كه شما اشاره كرديد نمي‌توانم در ادامه فوتبالم موفق باشم بلكه بايد براي موفقيت جديد تلاش كنم. قطعا اين بازي برايم مهم است چون اكنون بازيكن تيم پرسپوليس هستم و اين بازي براي تماشاگران، باشگاه و بازيكنان اهميت دارد پس براي من هم مهم است.