1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

پرويز مظلومي در كنفرانس مطبوعاتي: فعلا قصد استفاده از جباري را نداريم/ شهامت بازي تهاجمي را داريم/ ك

شروع موضوع توسط *Ammin ‏29/3/11 در انجمن لیگ ایران

1. کاربر حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    0
    حرفه:
    لیسانس مهندسی عمران...دفتر ساختمانی.کافی نت
    سايت گل ـ‌ پرويز مظلومي سرمربي استقلال در كنفرانس مطبوعاتي مربيان دو تيم به سوالات خبرنگاران چنين پاسخ داد:
    *دربي نسبت به بازي‌هاي قبلي متفاوت‌تر است چون استرس از طرف هواداران به بازيكنان انتقال پيدا مي‌كند. اين فشار روحي باعث مي‌شود آنها تحت تأثير قرار بگيرد. به طور كلي دربي يك بازي فيزيكي و قدرتي است و من آرزو مي‌كنم بازي خوبي انجام بدهيم.
    *استقلال در ليگ خوب نتيجه گرفته و در بازي‌هاي آسيايي هم خيلي شانس با ما نبوده، ما در بازي النصر و السد خوب بازي كرديم و موقعيت‌هاي خوبي داشتيم ولي يادتان هم باشد كه بازي در خاك عربستان خيلي ساده نيست و روي كاغذ نمي‌توان راحت حرف زد.
    *من به استقلال آمدم تا نظم و انضباط را در تيم حاكم كنم، اينكه مي‌گويند در تيم ما بي‌نظمي وجود دارد اصلا قبول ندارم اين صحبت بعضي از رسانه‌هاست. شايد كساني كه اين مسائل را به وجود مي‌آورند با من مشكل دارند والا ما هيچ حاشيه‌اي نداريم و از بازيكنان بي‌نظم هم استفاده نمي‌كنيم.
    *اينكه مي‌گوييد من تدافعي بازي مي‌كنم قبول ندارم، خود شما تيتر زده بوديد كه استقلال با شجاعت مظلومي برد. هر مربي گاهي نياز است كه تيم را تدافعي بچيند.
    *من در كار مربيگري اهل مشورت هستم ولي حرف اول و آخر را خودم مي‌زنم من هم ذاتا به تهاجمي علاقمند هستم. تعداد گل‌هاي زده ما در ليگ هم اين را نشان مي‌دهد اما بعضي از دوستان حرف‌هاي بي‌مورد مي‌زنند.
    *خوشحالم كه داور اين مسابقه ايراني است. براي ما خوب نيست كه از يك داور اجنبي براي داربي استفاده كنيم البته ممكن است داورها اشتباه كنند ولي مهم اين است كه اسم ايران سربلند باشد. بيشتر از اين هم درباره دربي صحبت نمي‌كنم.
    *در بازي سايپا كه اعتراض كرده بوديم به اين دليل بود كه موقعيت مسلم ما آفسايد اعلام شد در حالي كه ما مي‌توانستيم با آن موقعيت ببريم.من اميدوارم داور فردا روز خوبي داشته باشد.
    *راجع به جباري صحبت‌هايم را انجام داده‌ام. بعد از مصاحبه او كميته انضباطي باشگاه تشكيل شد و او را جريمه كرد. در حيطه اختيارات من نبود كه او را اخراج كنم. او از سوم در تمرينات شركت كرده و فعلا بايد بدنسازي كند و در اين مورد اختيار با كادرفني است. فعلا هم قصد استفاده از او را ندارم اما هر اتفاقي هم كه بيفتد خودم تصميم مي‌گيرم كه بازي كند يا نه. *جباري نبايد باشگاه را زيرسوال مي‌برد. شما كجا بازيكني را سراغ داريد كه اينطوري در مورد باشگاه‌اش صحبت كند. به هر حال ما ثابت كرديم كه به نظم و انضباط تيمي پايبند هستيم و من تلاش مي‌كنم همواره اين كار را انجام بدهم حتي اگر فدا بشوم.
    *من استعفا نمي‌دهم و با قدرت كار خودم را در استقلال ادامه خواهم داد.
    ​