1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

از حالا نباید درباره دربی حرف زد / دایی: گل زدن برای ما مثل کوه کندن است!

شروع موضوع توسط (̅(َ_̅_̅(َ)ڪے ‏24/3/11 در انجمن لیگ ایران

1. Sert oğul

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    IOG
    سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس، گفت:" بازی دربی تاثیری در بازی با ملوان نداشت و ما بر اثر اشتباهات فردی بازیکنان‌مان این بازی را واگذار کردیم."

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، علی دایی در کنفرانس مطبوعاتی پس از بازی با تیم فوتبال ملوان، افزود:" این بازی از کیفیت فنی بالایی برخوردار نبود. ما خیلی راحت و مثل آب خوردن موقعیت‌هایمان را از دست می‌دهیم. به طوری که در چند دقیقه اول این بازی 2- 3 موقعیت خوب گلزنی را از دست دادیم."
    دایی با اشاره به مشکل گلزنی سرخپوشان، تصریح کرد:" گل زدن برای ما مثل کوه کندن است. خیلی راحت گل می‌خوریم اما از آن طرف خیلی سخت، گل می‌زنیم."
    وی افزود:" خط دفاع ما امروز اصلا خوب کار نکرد و از عملکرد آنها راضی نیستم. خط هافبکمان نیز عملکرد خوبی نداشت و در مجموع، امروز روز بد پرسپولیس بود. 20 دقیقه اول بازی در اختیار ما بود که از آن استفاده نکردیم و درست از جایی هم گل خوردیم که پیش از بازی بارها به بازیکنان درباره آن توضیح داده بودیم."
    سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس درباره علت تعویض مازیار زارع، گفت:" مازیار امروز بازیکنی که من می‌خواستم نبود. البته او همیشه جزو بهترین بازیکنان من بوده و در بازی‌های قبلی هم عملکرد خوبی داشته است."
    دایی درباره شهرآورد بزرگ پایتخت، گفت:" از حالا نباید درباره این بازی صحبت کرد. ما ضعف‌های زیادی در خط دفاعی داریم که امروز هم به ما ضربه زد. به هیچ وجه انتظار دریافت چنین گل‌هایی را نداشتم و باید برای رفع این نقطه ضعف تمرین کنیم و تمرکز بیشتری داشته باشیم."
    دایی درباره آینده پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا نیز گفت:" در فوتبال هر اتفاقی می‌تواند رخ دهد. ما سعی می‌کنیم در آسیا نتیجه بگیریم و بازی بعدی ما در ازبکستان در سرنوشت ما در این رقابت‌ها مهم است."
    سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در پاسخ به خبرنگاری که معتقد بود برخی بازیکنان پرسپولیس در حد و اندازه‌های این تیم نیستند، گفت:" به طور کلی با شما موافقم و فکر می‌کنم پرسپولیس باید بازیکنانی بهتر از این‌ها را داشته باشد. وقتی آمدیم با قراردادهایی دو یا سه ساله مواجه بودیم که نمی‌شد با آنها کاری کرد. در عین حال بازیکنانی که جذب کردیم جزو بهترین‌ها بودند. بهرحال بازیکنان من زحمت خودشان را کشیدند و من از آنها تشکر می‌کنم اما این سطح بازی‌ها طوری نبوده است که در شان هواداران ما باشد و آنها را راضی کند."
    دایی درباره داوری این دیدار، خاطرنشان کرد:" درباره داوری هیچ حرفی ندارم چو حرف زدن فایده ای ندارد."