1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

مظلومي: پرسپوليس 5 مسابقه را باخت، اما عليه من مقاله نوشته شد

شروع موضوع توسط (̅(َ_̅_̅(َ)ڪے ‏22/3/11 در انجمن لیگ ایران

1. Sert oğul

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    IOG
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: با وجود شكست پرسپوليس در 5 مسابقه، هيچ مقاله‌اي در مورد آنها منتشر نشد، اما مغرضانه عليه من مقاله روي مقاله نوشتند. به گزارش خبرگزاري فارس، پرويز مظلومي در نشست خبري پس از پيروزي 2 بر صفر مقابل صباي قم اظهار داشت: بي نهايت از بازيكنانم تشكر مي كنم. آنها با تعصب بودند و با وجود آنكه اين هفته خسته بوديم و در 2 روزي كه در تهران بوديم فقط ريكاوري كرديم، پيروز شديم و از اين برد خيلي خوشحالم. صبا تيم قابل احترامي بود، اما در نيمه دوم برتر از حريف بوديم. وي افزود: با جابجايي‌هايي كه در نيمه دوم انجام داديم فرهاد مجيدي را يك خط عقب‌تر آورديم. آرش برهاني فرصت‌هاي ما را به گل تبديل كرد. اين باخت چيزي از ارزش‌هاي صبا كم نمي‌كند و من به سرمربي اين تيم هم تبريگ مي‌گويم. وي در مورد اينكه پرسپوليس امروز مقابل ملوان بازي را واگذار كرد، گفت: ما به نتيجه بازي پرسپوليس كاري نداشتيم تمركز روي تيم خودمان بود. به خودمان فكر مي‌كرديم، بايد به هواداران عيدي مي‌داديم و با انگيزه براي دربي تمرينات را دنبال مي‌كرديم. مظلومي درباره اينكه استقلال همواره در نيمه دوم كه نيمه مربيان است بازي‌هايش را واگذار يا مساوي كرده، اما در اين بازي به پيروزي رسيد، عنوان كرد: متأسفانه تيم ما دچار اشكالاتي است،‌اما باور كنيد من دستور عقب‌نشيني به استقلال نمي‌دهم. بازيكنانم به من مي گويند كه عده اي از بيرون معتقدند تيم ترسو است. بازيكنان ما هر وقت تيم گل مي زند، بي‌جهت عقب مي‌كشند مثل بازي السد و النصر. مظلومي تصريح كرد: ما حتي در بازي با سپاهان گل مساوي را زديم پس اينطور هم نيست كه در نيمه دوم بازي‌ها را به حريفان داده باشيم. البته قبول دارم كه نتوانستيم از اندوخته‌هاي خود مراقبت كنيم اما اين مسئله با تيم مربوط مي شود. سرمربي استقلال اضافه كرد: به بازيكنان گفته‌ام بعد از گل مي‌توانند گل‌هاي ديگري هم بزنند بهترين دفاع حمله است در بازي با السد اگر 5 دقيقه ضدفوتبال انجام داده بوديم برنده مي‌شديم اما من از بچه‌ها چنين چيزي نخواستم. البته ما بايد تفكرمان را عوض كنيم گاهي مهاجمان خوبي در زمين هستند اما پاسي به آنها نمي‌رسد. در ادامه اين نشست پرويز مظلومي در مورد اينكه وي با استقلال نتايج خوبي گرفته اما از سوي باشگاه به همراه بازيكنان كادر فني استقلال هم 10 درصد جريمه شد، گفت: اين تصميم مديريت باشگاه گرفته اما فتح‌الله‌زاده اعلام كرد اگر بازي امروز را ببريم جريمه‌ها بخشيده مي‌شود. حق بازيكنان من نبود جريمه شوند. وقتي من به استقلال آمدم شرايط طوري بود كه همه توقع داشتند سهميه آسيا را بگيريم اما اكنون همه ايراد مي‌گيرند در حالي كه تيم من مدعي قهرماني است. مظلومي با بيان اينكه بازيكنان با غيرت بودند، گفت: در يك ماه گذشته خيلي دلگير شدم چرا كه حملات ناجوانمردانه‌اي به من شد كه بعضي از آنها خطي بود. نشريه‌ايي كه خيلي واضح عليه من خطي كار مي‌كنند و من متأسفم براي آنها مقاله روي مقاله براي من مطلب نوشتند اما وقتي پرسپوليس 5 باخت آورد يك مقاله هم عليه آنها نوشته نشد. وي افزود: اگر آنها خط گرفته‌اند و اين كار كثيف را مي‌كنند به خدا واگذار مي‌‌كنم. من چسبيده به اين نيمكت نيستم براي چسبيدن به نيمكت استقلال دست به هر كاري نمي‌زنم و آنهايي كه اين كار را كرده‌اند به خدا واگذار مي‌كنم. سرمربي استقلال تصريح كرد: شما نمي‌دانيد جمع كردن تيم استقلال چقدر سخت است شبها سختي مي‌كشم تا 11 نفر را انتخاب كنم بازيكنان از من توقع بازي دارند خيلي چيزها را نمي‌توانم بگويم اما اداره كردن استقلال كار آساني نيست. خوشحالم كه سال را با پيروزي تمام كرديم اما تاكيد مي كنم كه نوشته ها نبايد خطي و مغرضانه باشند. مظلومي درباره تصميم كميته انضباطي در مورد مجتبي جباري مبني بر اينكه اين بازيكن را 35 ميليون تومان جريمه كردند، گفت: اين طور نيست كه پرونده جباري به چنين حكمي به پايان برسد. حالا نوبت كادر فني است اكنون ما تصميم مي‌گيريم كه جباري را ببخشيم يا نه اين موضوع به ما واگذار شده و ما خودمان تصميم مي‌گيريم. قبل از تمرين نشستي با فتح‌الله‌زاده خواهيم داشت جباري بازيكن خوبي است اما بايد مسائل حرفه‌اي را رعايت كند اين درست نيست كه هر اشكالي را به زبان بياوريم. سرمربي استقلال پس از گفتن اين صحبت‌ها با اين سؤال كه آيا از اين به بعد اگر به جباري پيتزا داده شود او اعتراضي نمي‌كند، گفت: او مي‌تواند نخورد. مسئله‌اي كه در اصفهان اتفاق افتاد ساليان سال است براي همه تيم‌ها رخ مي‌دهد. شب بازي‌ هوادار ما را دعوت مي‌كند و ما متعلق به هواداران هستيم و با مردم عادي فرق نداريم نبايد خودمان را بالاتر از مردم بدانيم اين كار جباري درست نيست. آن شب هم به دليل اينكه اتوبوس خراب شد و ما 45 دقيقه معطل شديم و نتوانستيم به منزل آن هوادار برسيم، آنها هم غذايي كه براي تيم در نظر گرفته بودند را به فرودگاه آوردند. وي افزود: باشگاه استقلال چند ميليارد خرج مي‌كند يعني توانش نمي‌رسد به بازيكن شام دهد. بازيكن بايد ياد بگيرد ايراد نگيرد. فوتبال آنقدر ايراد دارد كه بازيكن به آنها بايد برسد. مظلومي در پايان درباره كوشكي نيز گفت: فتح‌الله‌زاده مسافرت است او برگردد در مورد كوشكي هم تصميم مي‌گيريم.