پاسخ : علی جان تولدت مبارک ممنون ایدین جان.اینشالا تولدت جبران کنیم.:love0038: شما هم همیشه شاد و سلامت باشی عزیزم.:hug3:
پاسخ : علی جان تولدت مبارک علی جان روز تولدت مبارک باشه الهی عمر کنی تا کمرت دولّاشه الهی دوماد بشی تو عروسیت ببینمت ببینم تو دوتا دستات پوله و شاباشه
پاسخ : علی جان تولدت مبارک داداش گل خودم /.تولدت مبارک /./.عزیزم /.:tongue0013:/...امیدوارم فقط سلامت باشی و دلت خوش /./:love0038:
پاسخ : علی جان تولدت مبارک ممنونم داداش.اینشالا خدا به خواد به زودی داماد هم میشیم ههه.بازم ممنون و امیدوارم همیشه موفق باشی:hug3:
پاسخ : علی جان تولدت مبارک مرسی عزیزم.اینشالا شما هم همیشه موفق و سالم باشی عزیز دلم.اینشالا عروسیت داداشی.:tongue0013::love0038:
پاسخ : علی جان تولدت مبارک امروز برای من از زیباترین روزهای خداست...چون هرسال تدائی کننده ی روزیه که بهترین فرشته ی خدا پا به این دنیا گذاشت و روزیه که خدا مهربونترین بنده اش رو به من داد...امروز برام همه چیز یه رنگه دیگه ای دارن... از داشتن وجود مهربونت خیلی خوشحالم خیــــــــــــــــلی... و چه قشنگه روزی که روز متولد شدن تو باشه...روز تولد تو عزیزترینم...روزی که فرشته ی زندگی من متولد شد...تو متولد شدی و تک تک نفسهای قشنگت شدن مرهم قلبم :ashamed0005:...قلبی که تپشش رو مدیونه تو :ashamed0005:...تولد کسی که همه ی دار و ندار منه....... امروز روز تولد روح منم هست ... تولد وجودم...تولد احساسم....:ashamed0001: عزیزترینم...به برکت این روز که برای من خیلی مقدس و بزرگه میخوام دنیا رو به خاطر مقدمت گل بارون ک اخه تو همون گل بهشتی بودی که متولد شدی.. میخوام همه ی خوبیهای دنیا رو یه جا تقدیمت کنم تا ببینی در مقابل خوبیهای تو هیچ چیز نیست.. تولدت مبارک داداش علی...:tongue0013::tongue0013: