درودی دیگر و تولدی دیگر ... امروز در اولین روز سال جدید، تولد دو عزیز هست. علی جان (الکس) و علی عزیز (علی). نوبتی هم باشه نوبت میرسه به جناب علی اقای گل، که امروز روز تولد ایشون هست. و خوش به حالشون که در همچین روزی متولد شدند. سال نو رو به خودشون و خانواده عزیزشون تبریک عرض میکنم و سالی پر برکت با شادی و سلامتی براشون آرزومندم. علی جان تولدت مبارک
پاسخ : ღ•●ღعلی جان (ali) تولدت مبارک ღ•●ღ تولدت مبارکــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ :shad2::baghal:
پاسخ : ღ•●ღعلی جان (ali) تولدت مبارک ღ•●ღ مرسی محمد جان لطف داری عزیزم ساله خوبی برای خودت و خانواده محترمت ارزو میکنم موفق و سر بلند باشی داداش گلم
پاسخ : ღ•●ღعلی جان (ali) تولدت مبارک ღ•●ღ che hali mide adam 1roz sal be donya biyadaaaaa albate vase khodshrini vase khonavadeeeeeee hala nemishod yeroz tahamol mikradinnnnnnn ye roz uobar tar ein vartar eyde khanevadaro khrab nemikardin?!!! khob shokhikardam uon eydi ke omadin behtarin eyd vas ekhonevadehatonbode tavalodetonnn mobarakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ba arezoye behtarinnnnnn haaaaaaaaaaaaaaaaa:shad2::negah::gol3::gol: sal khobi dashte bashin
پاسخ : ღ•●ღعلی جان (ali) تولدت مبارک ღ•●ღ علی جان تولدت مبارک و همینطور سال نوت مبارک ایشالله سالی خوش و خرم درکنار خانواده داشته باشی برایت بهترینها رو آرزودارم تولدت بهانه اي شد تا اين فصل را بيشتر دوست داشته باشم زيرا فصل خوشحالي فرشتگان ، روز تولد توست . . . از طرف دوست دار تو و آرزو هاي تو . . . آرزومی کنم، شادمان باشی، وبه بهترین هادست یابی.... چه بدون باور رویا وتلاش برای رسیدن به آن، شادمانی آیا معنایی خواهد یافت ؟ *تئوفیل گوته*
علی جان تولدت مبارک سلام داداش علی جونم درسته تولدت 7 شهریور اما من یه روز جلوتر بهت تبریک میکم نمیدونمم چند سالت میشه اما امیدوارم هرجا که هستی زیر سایه پدر و مادرت به خوبی و خوشی زندگی کنی *تـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــولدت مبارکـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ*