1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

ارسال و دریافت ایمیل ناشناس با استفاده از جیمیل

شروع موضوع توسط __Marshal__ ‏18/3/11 در انجمن مهندسی کامپیوتر

1. کاربر ویژه

امتیاز دستاورد:
    0
    خوب امروز با یک روش بسیار ساده و پیش*پا افتاده به شما آموزش می*دهم چطور با استفاده از جیمیل همین کار را انجام بدهید.

هدف ما از انجام مراحل بعدی این است که اولاً آدرس ما ناشناس بماند و دوم اینکه تنها با یک آدرس سروکار داشته باشیم. فرض کنیم آدرس ایمیل شما (جیمیل)original@gmail.com می*باشد و شما می*خواهید این آدرس را کسی نشناسد. پس ابتدا به سایت جیمیل بروید و یک ایمیل دیگر با یک آدرس ناشناس باز کنید. ما فرض می*کنیم که آدرس آن hidden@gmail.com باشد. پس الان شما دو ایمیل شناخته شده و ناشناس دارید. در این قسمت شما باید به قسمت settings در ایمیل hidden@gmail.com بروید و در بخش forwarding and POP/IMAP در قسمت forwarding طوری تنظیم کنید که هر ایمیلی برای این آدرس می*آید به صورت خودکار به آدرسoriginal@gmail.com ارسال شود. می توانید در قسمت اول مشخص کنید که یک نسخه از این نامه در inbox ایمیل hidden@gmail.com باقی بماند یا آرشیو شود و یا حذف گردد.

نکته: شما می*توانید از قسمتهای POP download یا IMAP access هم این کار را انجام دهید. ولی توصیه من forwarding است.
    به دو دلیل. یکی به خاطر امنیت و دیگری به خاطر سرعت بالاتر. اگر می*خواهید از یکی از این دو روش استفاده کنید، خودتان به دنبال کسب اطلاعات در مورد POP و IMAP بروید و این کار را بکنید. خوب حالا هر ایمیلی که برای hidden@gmail.com بیاید مستقیما به original@gmail.com می*رود. در این قسمت به قسمت settings در ایمیلoriginal@gmail.com می*رویم و در زبانه Labels یک لیبل جدید می*سازیم. مثلا من یک لیبل می*سازم با نام email. می*توانم برای لیبل خودم رنگ خاصی را هم انتخاب کنم تا تمام ایمیلهایی که این لیبل را دارند با رنگ خاصی مشخص شوند.

حالا به قسمت Filters می*رویم و یک ***** جدید می*سازیم (create new filter) مبنی بر اینکه هر ایمیلی که برای آدرس hidden@gmail.com ارسال شده بود، لیبل email را داشته باشد. (مثل شکلهای زیر)

تا اینجا چه اتفاقی افتاد. ایمیلهای hidden@gmail.com به صورت خودکار به original@gmail.com می*روند و یک لیبل خاص می*گیرند و رنگشان هم از بقیه ایمیلها متفاوت می*شود. طوری که می*فهمیم این ایمیل از hidden@gmail.com رسیده است. تا اینجا فقط دریافت ایمیلها انجام شد. ما می*خواهیم ارسال هم بکنیم. پس در زبانه Accounts and Import از بخش settings ایمیل original@gmail.com در قسمت send mail as روی send mail from another address کلیک می*کنیم. در کادر باز شده آدرس hidden@gmail.com و نامی که می*خواهیم نمایش پیدا کند را وارد می*کنیم.

در این مرحله یک ایمیل به hidden@gmail.com ارسال می*شود که حاوی یک عدد است. به Inbox ایمیل hidden@gmail.com می*رویم و شماره ارسال شده را در کادر باز شده در ایمیل original@gmail.com وارد می*کنیم. خوب تمام شد. الان می*توانیم از طرف hidden@gmail.com هم از داخل original@gmail.com ایمیل بفرستیم. در ضمن می*توانیم تعیین کنیم که هر ایمیلی که به هر یک از آدرسهای ما آمد با همان آدرس پاسخ داده شود و نیز می*توانیم تعیین کنیم که کدام آدرس، آدرس اصلی و پیش*فرض برای ارسال ایمیل باشد.

نکته مهم: این روش فقط آدرس را ناشناس می*کند ولی آی*پی شما همچنان قابل ردگیری است.

نکته: سعی کردم به ساده ترین شکل ممکن مطلب را بنویسم که کسانی که کمتر با این قضایا آشنایی دارند هم به سادگی استفاده کنند.