1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

مديرروستا: سامره بازيكن بزرگي است ولي بايد از وزنش كم كند/ اينكه من تيموريان را نخواستم دروغ محض است

شروع موضوع توسط *Ammin ‏18/3/11 در انجمن لیگ ایران

1. کاربر حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    0
    حرفه:
    لیسانس مهندسی عمران...دفتر ساختمانی.کافی نت

سايت گل ـ اولين پيروزي پاس با بازگشت اصغر مديرروستا جو كاملا مثبتي را در كنفرانس مطبوعاتي ايجاد كرد كه مدت‌ها در همدان از آن خبري نبود. مديرروستا كه با روحيه در جمع خبرنگاران حاضر شده بود.
    حرف‌هايش را با تشكر از هواداران پاس آغاز كرد و گفت:« بازيكنان تيم در ابتداي بازي استرس زيادي داشتند اما به مرور با شرايط بازي خو گرفتند و من از آنها تشكر مي‌كنم چيزي كه امروز توجه مرا جلب كرد توپ‌گيري تيم بود و اينكه آنها در اين زمينه خيلي خوب عمل كردند و من خوشحالم كه در آخر بازي به حق خودمان رسيديم اين برد باعث خواهد شد كه استرس ما كمتر بشود.»
    مديرروستا درباره برنامه‌هاي بعدي تيمش گفت:« من مدتي بازيكنانم را به تعطيلات مي‌فرستم و سپس با يك بدنسازي كوتاه مدت و سبك خودمان را آماده بازي‌هاي بعدي خواهيم كرد.» او به خصوص به بازي تيمش مقابل شاهين بوشهر اشاره كرد و گفت:«‌بازي ما و شاهين يك بازي 6 امتيازي است و ما حتما براي گرفتن امتياز به بوشهر سفر خواهيم كرد، البته همه بازي‌هاي ما اهميت دارد اما اهميت اين بازي طور ديگري است.»
    مديرروستا سپس در پاسخ به سوالي در مورد شرايط تيم بعد از بازگشت گفت:« من به اين تيم اميدوارم و تمام تلاشمان را مي‌كنيم تا سقوط كنيم.» او در پاسخ به اين سوال كه آيا بازيكنان خوبي براي تيم جذبي كرده يا نه، گفت:« من ابتداي فصل در هر پست سه گزينه به مديران تيم دادم كه خب هيچ كدام از گزينه‌هاي اول جذب تيم نشدند اما به هر حال با گزينه‌هاي ديگر كار را شروع كرديم و در ابتداي فصل هم بسيار خوب نمايش داديم اما مصدوميت سامان صفا باعث شد كه تيم در سراشيبي بيفتد و متأسفانه جانشين صفا هم نتوانست به خوبي وظايف خودش را انجام بدهد.»‌
    از مديرروستا سوال شد كه نظرش در مورد علي سامره چيست؟ او پاسخ داد:«‌ درباره اينكه مي‌پرسيد اگر من در نيم فصل بودم سامره را مي‌گرفتم يا نه پاسخي ندارم،‌ اما سامره بازيكن بزرگي است ولي آماده نيست. او بايد وزن خودش را كم كند و براي تيم مثمرالثمرتر ظاهر شود.»
    يك سوال جالب ديگر از مديرروستا در مورد آندرانيك تيموريان بود، به او گفته شد كه مديران سابق تيم اعلام كرده‌اند كه آنها با آندرانيك تيموريان به توافق رسيده بودند اما مديرروستا اين بازيكن را نخواست. مديرروستا در پاسخ به اين سوال گفت:«‌اين دروغ محض است. مگر مي‌شود يك تيم در ايران بتواند آندو را به خدمت بگيرد و مربي‌اش پاسخ منفي بدهد.»​