سایت گل - طبق برنامه قرار بود ديدار تيمهاي پيام مشهد و داماش گيلان از هفته بيست و يكم ليگ دسته اول عصر امروز در ورزشگاه عضدي رشت برگزار شود، اما به علت عدم سفر بازيكنان پيام به گيلان اين ديدار 3 بر صفر به سود داماش اعلام شد. به گزارش گل وبه نقل از فارس محمود صفايي، مديرعامل باشگاه پيام ضمن تاييد اين نتيجه عنوان كرد: طبق قانون تيمي كه در يك ديدار حاضر نشود نتيجه بازي 3 بر صفر به سود رقيب اعلام ميشود. ما نيز نميتوانيم هيچ شكايتي مبني بر اين موضوع داشته باشيم. وي درباره بياطلاعي خود از اقدام بازيكنانش خاطرنشان كرد: صبح امروز حتي امير عابديبي، مديرعامل داماش از اين حركت بازيكنانم خبر داشته، اما من زماني مطلع شدم كه كارت پرواز هم براي بازيكنان صادر شده بود. صفايي با اشاره به حركت برنامهريزي شده بازيكنان تصريح كرد: شب گذشته جلسه كميته انضباطي تشكيل شد و طبق آيين نامه باشگاه تصميم گرفته شد تا 14 بازيكن از باشگاه اخراج شده و قرارداد آنها فسخ شود كه اسامي اين 14 بازيكن به شرح زير است: حسين هوشيار، حسين آقايي، يونس مسعودي، حميد مروي، رضا عافيتطلب، حسين علوي، محمدعلي صنعتي، فواد بغلاني، سيدمصطفي سخترزم، محمد عصار، داريوش رضاييان، بهتاش ميثاقيان، منصور توحيديان و محمد دلآرا. صفايي با اعلام اسامي اين نفرات اظهار داشت: من از فدراسيون فوتبال درخواست دارم تا اين بازيكنان را از 3 تا 5 سال از فعاليت در تمامي عرصههاي فوتبالي محروم كند.