1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

رحمتی قیمت خود را بالا می برد

شروع موضوع توسط *Ammin ‏18/3/11 در انجمن لیگ ایران

1. کاربر حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    0
    حرفه:
    لیسانس مهندسی عمران...دفتر ساختمانی.کافی نت
    سایت گل - سید مهدی رحمتی دروازبان ملی پوش تیم فوتبال سپاهان در گفتگو با وب سایت شخصی خود پاسخگوی سوالات شد.
    از سال 89 شروع کنیم، چطور گذشت ؟
    ناکامی تیم ملی بزرگسالان و تیم ملی امید و البته تیم باشگاهیم در عرصه بین المللی به لحاظ فوتبالی سال بدی را برایم رقم زد . بخصوص اینکه در صورت موفقیت هرکدام از این تیم ها آینده دیگری برایم رقم میخورد . اما از لحاظ دیگر راضی هستم و شاکر خداوندم که خود و خانواده و دوستانم در سلامتی به سر میبریم .
    سپاهان با 5 گل مقابل الجزیره به پیروزی رسید این نشان میدهد گام محکمی را برای موفقیت در رقابت های لیگ قهرمانان آسیا برداشته اید

بله. قطعا همین طور است . سپاهان اکنون از هر لحاظ به بلوغ کامل رسیده تا پس از سالها یک تیم ایرانی قهرمان رقابت های لیگ قهرمانان آسیا شود .
    در مصاحبه با یک روزنامه گفته بودی حداقل تا 10 – 12 سال دیگر میخواهم بازی کنم .
    چه ایرادی دارد. من تازه 28 سال سن دارم و یک دروازه بان راحت میتواند تا 40 سالگی بازی کند که این را در باشگاه های اروپا یی نیز می بینیم . البته این بستگی دارد به شرایط و خود آدم. اگر مصدومیتی به وجود نیاید و خود آدم قدر خودش و زندگیش را بداند و بر اساس اصول حرفه ای گام بردارد به راحتی میتواند تا 40 سالگی بازی کند .
    از حالا صحبت بر سر تیم فصل آینده شماست ، آیا در اصفهان ماندنی هستید ؟
    قبلا هم گفتم از حالا زود است آدم در مورد آینده خود صحبت و یا تصمیم گیری کند . فعلا تمام تمرکز من به بازیهای سپاهان در لیگ و رقابت های آسیایی است . اگر شرایط در اصفهان مهیا باشد که خب در همان جا میمانم . البته تنها مشکل من برای ادامه زندگی در اصفهان پسرم است . به این دلیل که در اصفهان ما فامیلی نداریم و من هم مدام در اردوهای خارج از شهر به سر میبرم .
    بازی این هفته شما برابر استیل آذین است ، رویارویی با محمود یاوری که از جمله مربیان سالهای ابتدایی فوتبال تو بود .
    بله آقای یاوری حق بزرگی به گردن من دارد که هرگز فراموش نخواهم کرد ایشان به من اعتماد کرد و خدا را شکر که جواب اعتماد ایشان را دادم . برای محمود خان در هر کجایی که باشد آرزوی موفقیت میکنم . اما چون سپاهان برای قهرمانی به 3 امتیاز این بازی احتیاج دارد تمام تلاش خود را برای کسب پیروزی به کار خواهیم بست .
    اظهارات مربی ذوب آهن را شنیده ای ؟
    بله و متاثر شدم . این از بدبختی فوتبال ماست و نشان دهنده ذلیل شدن فوتبال ماست که یک اجنبی بیاید و تمام مربیان ما را زیر سوال ببرد و بگوید هیچکدام از مربیان دروازه بانی ایران کار بلد نیستند در حالی که اکثر این مربیان دروازه بانان بزرگ فوتبال ایران بودند و برای این مملکت زحمت کشیده و افتخار آفریده اند . اگر این آقای مربی کار بلد بود مطمئنا از وجود ایشان در تیم های اروپایی استفاده می شد. او انگشت کوچک خیلی از مربیان دروازه بانی کشورمان هم نمیشود . اینطور به نظر میرسد که صعود سپاهان و ذوب آهن از گروهشان قطعی است .
    به نظرت استقلال و پرسپولیس از گروهشان صعود میکنند ؟
    تازه دو بازی گذشته . استقلال و پرسپولیس جزو تیم های بزرگ و پر طرفدار قاره هستند . به نظر من اگر امیدشان را از دست ندهند و با انگیزه بیشتری این مسابقات را دنبال کنند از گروه خود صعود خواهند کرد .
    در خصوص انتخاب بهترین های سال خیلی صحبت شده اما به نظر میرسد تو هنوز از این اتفاق ناراحتی .
    ناراحت نه ! اما به نظرم این انتخابات از روی احساسات بود . به لحاظ منطقی میشد گزینه های دیگری را نیز در نظر گرفت . قبلا هم گفته ام من ، سید جلال حسینی و خلعتبری در یک سال اخیر در تمام بازیهای لیگ برتر، جام حذفی ، تیم ملی امید ، لیگ قهرمانان آسیا و تیم ملی بزرگسالان حضور داشته و فشار زیادی را در شهرها و کشورهای مختلف تحمل کرده ایم . در انتخابات این چنین طبیعی است که بازیکنان تیم های محبوب رای می آورند . اما به لحاظ فنی اگر همه چیز را در نظر بگیریم میبینیم که دیگران هم میتوانستند شانس بالایی داشته باشند . شاید اگر انتخاب بهترین ها را بر عهده کارشناسان اهل فوتبال بگذاریم آنها تمام اولویت های لازم را در نظر بگیرند .