پاسخ : بدو...بدو...مسابقه ...عکاسی@ یه سری نکات و سوالات فنی: 1- کدوم برادرت همچین کاری انجام داده؟ 2- این منقل که استفاده کردید رو با گاز روشن کردید یا با آتیش؟(امیدوارم با آتیش باشه) 3- چرا برادرت هیچ کدوم از کباب هایی که گرفته هم سایز نیستن؟ 4- چرا این کباب های یکیشون اون قد پر مایه اس یکیش انگار هیچی بهش نیست؟ 5- چرا وقتی میخوای عکس بگیری اینقد دستت لرزیده؟ 6- به داداشت بگو واسه اینکه گوجه بهتر بپزه از بغل میزنن به سیخ نه از سر و ته 7- دو کباب گذاشتی توی بشقاب با اونقد برنج ، نه واقعا روت شد :khande: 8- از 10 به تو و داداشت نمره 2 میدم اونم فقط به خاطر ته دیگش
پاسخ : بدو...بدو...مسابقه ...عکاسی@ کدوم برادرت همچین کاری انجام داده؟پویا دیگه یه سال ازمن کوچیکتره 2- این منقل که استفاده کردید رو با گاز روشن کردید یا با آتیش؟(امیدوارم با آتیش باشه)ازاین فندکای بزرگ داریم یه کم الکل جا مد ریخت البته رو ذغال ها بعد با شعله فندک منقل وروشن کرد 3- چرا برادرت هیچ کدوم از کباب هایی که گرفته هم سایز نیستن؟خوب اونم مثل من وارد نیست که بابا من همیه مسخرش میکنم میگم استاد کباب ))))))))) 4- چرا این کباب های یکیشون اون قد پر مایه اس یکیش انگار هیچی بهش نیست؟اونم به خاطرکه یاد نداشت دیگه 5- چرا وقتی میخوای عکس بگیری اینقد دستت لرزیده؟باورکن این تراس ما که روش باربکیو هست خیلی کوچیکه یه دودی راه افتاده بود بیا وببیین داشتم کورمیشدم یه چشمم بسته بود یه چشمم نیم بازبراتون عکس گرفتم تازه هنوزم چشام میسوزه 6- به داداشت بگو واسه اینکه گوجه بهتر بپزه از بغل میزنن به سیخ نه از سر و ته؟چشم بهش میگم اصلا راس میگی یه بارخودت کباب به پزعکس بزارمن ببینم 7- دو کباب گذاشتی توی بشقاب با اونقد برنج ، نه واقعا روت شد ؟اون غذای خودم بود تازه نصف برنجمم زیاد اومد فقط یه سیخ کباب خالی خوردم که سفت شده بودبهش نگی ها بدمزه هم بود 8- از 10 به تو و داداشت نمره 2 میدم اونم فقط به خاطر ته دیگش ؟خیلی بی رحمی حسین
پاسخ : بدو...بدو...مسابقه ...عکاسی@ پرستو جان آجی از این هنر نمایی هات عکس میذاری فکر نمیکنی همین یکی دو تا خواستگاری هم که داری میپره؟؟؟؟ :khande: ولی خداییش ازت ممنونم که پست منو آپ میکنی :khande2:
پاسخ : بدو...بدو...مسابقه ...عکاسی@ [STICK]-اونم به خاطرکه یاد نداشت دیگه ای بابا کم بگو یاد نداشته بگو بلد نیس ، من چیکار کنم تو این جمله رو درست ادا کنه | ولی در کل بگو داداش بزرگه نشونش بده [/STICK] خوب یاد ندارم بگم بلد نیستم))))))))))))))))) [STICK]پرستو جان آجی از این هنر نمایی هات عکس میذاری فکر نمیکنی همین یکی دو تا خواستگاری هم که داری میپره؟؟؟؟ [/STICK] رخساره واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دیگه ازهنرنمایی عکس نمیزارم که همون دو تا ثابت بمونن))))
پاسخ : بدو...بدو...مسابقه ...عکاسی@ پرستو تو چرا صورت مساله رو پاک میکنی؟؟؟ :khande: به جای اینکه عکس نذاری آشپزیت رو بهتر کن :smoke: تو عکس نذاری پست منو کی آپ میکنه؟:bikar:
پاسخ : بدو...بدو...مسابقه ...عکاسی@ یاد بگیر بگو بلد نیستم ، فردا مادر شوهرت میگه نیگا نیگا دختره هنوز بلد نیس بگه بلد نیستم ، اینو از کجا پیدا کردی بچه جون :khande: آبجی دو تا کجا بوده ، این یکی هم نداره اگه داشته باشه هم این وضع رو ببینه می پره برو آشپزیت رو بهتر کن ، ببین من با اینکه پسرم از تو بهتر غذا پختم :khande: http://up.birmusic22.in/images/qj3ihn5491qv4nal6uuo.jpg
پاسخ : بدو...بدو...مسابقه ...عکاسی@ ازخنده رده برشدم عجب ظرف غذای شیک وکفگیرشیکی.چنگالی که تو استفاده میکنی مال آقا دیوه هست خدا رحم کنه)))))))))))))))))))
پاسخ : بدو...بدو...مسابقه ...عکاسی@ پرستو دلبندم از خنده رده بر نمیشن بلکه ورده بر میشن:laughingsmiley: بله پ چی فک کردی ماله ما ظهرش خوب نیس ولی طعمش عالی بود ولی تو چی ظاهر فریبنده زدی تو کار ، بد که آدم میخوره میفهمه چه خبره ولی بدبخت معده بیچاره:khande: بعدش هم من همیشه عکاس هستم
پاسخ : بدو...بدو...مسابقه ...عکاسی@ وای وای معلم املا رو باش روده بر دلبندممممممممممم تو هم که اشتباه نوشتی:دی ظهرش نه =ظاهرش