پاسخ : بدو...بدو...مسابقه ...عکاسی@ این حسینم یه آپلودرمعرفی کرده که ادرس سایت رو عکس می مونه..حسین تو هم با این معرفی کردن آپلودرت
پاسخ : بدو...بدو...مسابقه ...عکاسی@ نميدونم چرا همه با اين اپلودر دوشواري دارن فقط بايد يه تيك برداري همين :happy0044:
پاسخ : بدو...بدو...مسابقه ...عکاسی@ دوشواری؟؟؟دشواری نداره که :khande: کو کجاس؟ شما به من یه دوشواری نشان بده :khande: واااااااای فریبا مردم از خنده :khande:
پاسخ : بدو...بدو...مسابقه ...عکاسی@ اصن تو اون اپلودرو به من نشان بده دوباره يادش افتادم روحش شاد :laughingsmiley:
پاسخ : بدو...بدو...مسابقه ...عکاسی@ آخ جون دعوا ...:khande: فریبااااااااااااااااااا ... هی هی :bargh: پرستوووووو .. هی هی ava: امشب همگی زدیم تو کار اسپم دوستان :khande: یه شب خوش باشین اشکال نداره :khande:
پاسخ : بدو...بدو...مسابقه ...عکاسی@ خوب بر ندار همون تبليغشم مياد توعكست دوره زمونه عوض شده تواخراجم كني ؟؟
پاسخ : بدو...بدو...مسابقه ...عکاسی@ دلت هم بخواد ، آپلودر به این خوبی معرفی کردم هیچ جا گیر نمیاد :khande: میخوای آپلودر های خودم رو بهت بدم ، دو تا دارم ، فقط مشکلش اینه یکیش حتما باید عضو باشیا اون یکی هم هی فیلتر می کنن باید لینک عکست رو عوض کنی تا نمایش بده :khande::khande::khande::khande::khande: