1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

یوزف هيكز برگر : پرسپولیس در خط حمله كسي مثل علي دايي را كم داشت

شروع موضوع توسط *Ammin ‏17/3/11 در انجمن لیگ ایران

1. کاربر حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    0
    حرفه:
    لیسانس مهندسی عمران...دفتر ساختمانی.کافی نت
    سایت گل - یوزف هيكز برگر سرمربی الوحده پس از تساوي يك بر يك الوحده برابر پرسپوليس در ورزشگاه آزادي عنوان كرد: از نظر من بازي زيبا و جالبي بود، ما حتي لياقت گرفتن هر 3 امتياز اين ديدار را داشتيم. از تلاش تمام بازيكنان راضي هستم و بازي كردن در اين جو ورزشگاه را ستودني مي‌دانم.
    وي ادامه داد: جو ورزشگاه سنگين بود و هواداران بسيار زيادي حضور داشتند و اين موضوع زيبايي فوتبال را نشان مي‌دهد و من بابت اين حضور هواداران لذت بردم.

سرمربي الوحده درباره اينكه بازيكنانش وقت‌كشي بسياري در اين ديدار انجام دادند، خاطرنشان كرد: اين موضوع نظر شما خبرنگاران است و من به آن احترام مي‌گذارم. همان‌طور كه گفتم ما در اين ديدار بايد پيروز مي‌شديم. بازيكنان شما هم همه چيز را در اين ديدار رعايت نكردند و برخي دقايق خود را بي‌مورد روي زمين مي‌انداختند

هيكز برگر افزود: در هر صورت در برخي موارد با شما موافقم. من هم دوست نداشتم به اين اندازه بازي توقف داشته باشد و به نظرم كمي دور از حد معمول بود اما نكته‌اي كه بايد بگويم اين است كه پرسپوليس 95 دقيقه فرصت داشت به گل دست يابد و پيروز شود.

برگر يادآور شد: حق داريد كه از اين نتيجه ناراحت باشيد اما من هم زماني كه بازيكنم از دروازه‌بان پرسپوليس عبور مي‌كند و توپ را به گل تبديل نمي‌كند، ناراحت مي‌شوم.
    وي تصريح كرد: هدف ما كسب يك امتياز نبود. پرسپوليس در خانه واقعا تيم قوي‌اي است و در تمام نقاط خوب بازي مي‌كند. صادقانه بايد يك موضوع را بگويم كه اين تيم در تمامي موارد برنامه داشت اما در خط حمله كسي مثل علي دايي را كم داشت