1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

خرمگاه: استقلال به لحاظ رواني آماده پيروزي نبود

شروع موضوع توسط (̅(َ_̅_̅(َ)ڪے ‏16/3/11 در انجمن لیگ ایران

1. Sert oğul

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    IOG
    خبرگزاري فارس: مدافع اسبق تيم فوتبال استقلال گفت: استقلال در ديدار با النصر به لحاظ رواني براي پيروزي آماده نبود.

محمد خرمگاه در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد بازي شب گذشته استقلال مقابل النصر عربستان و شكست 2 بر يك اين تيم اظهار داشت: به نظر من استقلال بي تجربگي كرد. حفظ نكردن نتيجه و صاحب نبودن توپ يكي از دلايلي باخت اين تيم بود. اين عادت تيم هاي ايراني است كه وقتي در زمين حريف گل مي زنند عقب نشيني مي كنند. اين عادت متاسفانه از سال هاي دور در فوتبال ايران وجود داشته است.

وي افزود: بايد اين فرهنگ را از فوتبال خود دور كنيم. تيم هاي ايراني به لحاظ رواني توان حفظ نتيجه در زمين حريف را ندارند. استقلال در بازي ديشب از نظر فني بهتر از النصر بود اما نتوانست از شرايطش استفاده كند. در تيم النصر دو سه بازيكن به لحاظ فني قابل نبودند.

مدافع اسبق آبي پوشان ادامه داد: در ايران فقط چند تيم است كه به معني واقعي بازي انجام مي دهند. براي اينكه حرف و حديثي پيش نيايد نمي خواهم اسمي از تيم بياورم. خودم را استقلالي مي دانم و شايد انتقادم كمكي به اين تيم كند اما حتي دلم هم نمي خواهد از اين تيم انتقاد كنم. چون دوست ندارم برايم حرف در بياورند. اكنون تيم در شرايط بدي است و نتيجه هم نگرفته و هر حرفي بزنيم شائبه به وجود مي ‌آيد. در كل مي گويم استقلال براي اين بازي به لحاظ رواني آماده پيروزي نبود. ما بايد ياد بگيريم به لحاظ حرفه اي بازيكنان را آماده كنيم. علم روز و مسائل روانشناسي ورزشي چه مي شود؟ فرهنگ فوتبال ايران بايد عوض شود. ما در ايران فقط دو سه مربي داريم كه روح بردن را به بازيكنان خود تزريق مي كنند و اين مسئله كاملا در تيم هايشان نمايان است.