1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

جلالي: تماسي از سوي فدراسيون فوتبال نداشتم

شروع موضوع توسط (̅(َ_̅_̅(َ)ڪے ‏16/3/11 در انجمن لیگ ایران

1. Sert oğul

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    IOG
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال فولاد خوزستان گفت: تماسي از فدراسيون نداشتم و فكر و ذكرم فولاد است.

مجيد جلالي در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، درباره بازي خانگي روز جمعه با راه‌آهن و اينكه گفته مي‌شود اهوازي‌ها به تلافي بازي رفت كه معتقد بودند زمين اكباتان خيس بوده مي‌خواهند جبران كنند اظهار داشت: اميدوارم آخرين بازي سال خود را با موفقيت پشت سر بگذاريم. ما برنامه‌اي براي راه‌آهن بابت تلافي نداريم. در فوتبال اين چيزها پيش مي‌آيد و اين دليل نمي‌شود كه باعث كدورت و كينه شود. ما بايد نگاه به جلو داشته باشيم و نبايد به عقب بازگرديم.
    وي افزود: بازي كردن با تيم‌هايي كه در انتهاي جدول و يا نگران سقوط كردن هستند راحت نيست. مقابل اين تيم بايد قوي باشيم. راه آهن تيمي درگير و فيزيكي است.

جلالي در مورد اينكه آيا پس از رسانه‌اي شدن خواسته‌هايش براي قبول هدايت تيم اميد از سوي فدراسيون تماسي با وي گرفته شد يا خير عنوان كرد: تماسي با من گرفته نشده است. من در اهواز هستم و تمام فكر و ذكرم فولاد است.