1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

هوار محمد: نيمه اول مي‌توانستيم كار النصر را تمام كنيم

شروع موضوع توسط (̅(َ_̅_̅(َ)ڪے ‏16/3/11 در انجمن لیگ ایران

1. Sert oğul

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    IOG
    خبرگزاري فارس: بازيكن تيم فوتبال استقلال گفت: در نيمه اول اگر از فرصت‌ها به خوبي استفاده مي‌كرديم، مي‌توانستيم در 45 دقيقه اول كار حريف عربستاني را تمام كنيم.

به گزارش خبرگزاري فارس، هوار ملامحمد پس از شكست استقلال مقابل النصر عربستان در پاسخ به سؤال خبرنگار عربستاني در مورد تجربه او از سفر به باشگاه‌هاي مختلف اظهار داشت: اين سفرها براي من تجربه روي تجربه بوده است و خدا را شكر مي‌كنم كه با بازي در اروپا و حضور در تيم‌هايي مثل العين و الخور خودم را به عنوان يك بازيكن عراقي تثبيت كردم. هوارملامحمد همواره خود ملامحمد است و اكنون نيز با استقلال هستم و در آينده اگر فرصتي باشد در تيم‌هاي اروپايي خواهم بود.
    وي در پاسخ به اين سؤال كه خبر رسيده بود كه مي‌خواهي در ليگ عربستان بازي كني اما اينگونه نشد گفت: اين موضوع به اختيارات باشگاه استقلال مربوط مي‌شود.

مهاجم استقلال در پاسخ به اين سؤال كه آيا فكر مي‌كند استقلال به مرحله ليگ بعدي قهرمانان آسيا راه پيدا كند عنوان كرد: اميدوارم اينگونه شود و استقلال يكي از تيم هاي راه‌يافته به مرحله بعدي مسابقات باشد.
    خبرنگار عربستاني در خطاب به مهاجم عراقي تاكيد كرد؛ من از تو به عنوان يك بازيكن كارشناس اين سؤال را پرسيدم نه بازيكن معمولي و هوار ملامحمد پاسخ داد: اميدوارم كه اين اتفاق رخ دهد. در فوتبال چيز قابل پيش بيني نيست ما مقابل النصر در نيمه اول برتر بوديم حتي مي توانستيم كار را در همان نيمه تمام كنيم، شكست برازنده استقلال در اين مسابقه نبود، اما فوتبال قابل پيش‌بيني نيست.

وي افزود:‌در حمله بارها از مدافعان النصر عبور كرديم اما بداقبال و كم شانس بوديم فرصت‌هايي خود را از دست داديم.
    مهاجم استقلال در پاسخ به اين سؤال كه آيا اين تيم در مقايسه با ساير تيم‌هاي ايراني مثل ذوب آهن بهتر است يا خير گفت: تيم‌هاي ايراني همگي خوب هستند و همه آنها براي قهرماني آسيا تلاش مي‌كنند آنها با غيرت بازي مي‌كنند.