1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

اس ام اس بهمن ( عاشقانه و برفی )

شروع موضوع توسط ♥ yakamoz ♥ ‏15/3/11 در انجمن پیام کوتاه

1. کاربر ویژه

امتیاز دستاورد:
    123
    حرفه:
    Telegram: vahid_yakamoz instagram: vahid_yakamoz
    برای دیدارت زمان را تعیین نمیکنم شاید ساعت حسادت کند و خواب بماند . ******************** غصه نخور عزیزم ، دلت تنها نمیشه / هرجای دنیا که باشی ، تو قلبمی همیشه . ******************** گفتم دوستت دارم ، نگو نظر لطفته ، چون نظر لطفم نیست ، نظر دلمه ! ******************** من دیگر نمیگذارم آسمانت را اشتباه بیایی ، ماه تو اینجا نیست ، من دیگر آسمان به آسمان ، زمین به زمین از تو میگریزم . ******************** چون زلف توام جانا ، در عین پریشانی / من چشم تو را مانم ، تو اشک مرا مانی / من خاکم و من گردم ، من اشک و من دردم / تو مهری و تو نوری ، تو عشقی و در جانی . ******************** تو اگر بی خبر از قلب پریشان منی / با همه بی خبری هم نفس جان منی . ******************** چنان که از قفس هم دو یاکریم به هم / از آن دو پنجره ما خیره میشدیم به هم / به هم شبیه ، به هم مبتلا ، به هم محتاج / چونان دو نیمه ی سیب که هر دو نیم به هم . ******************** چندیست که عشق تحقیر شده است / و هی با کلمات نامربوط تعبیر شده است / گناه ، هوس ، بازیچه / چون قفل به گردنش زنجیر شده است . ******************** برای کشتن پروانه ، او را له نکن ! بالهایش را بچین ، خاطرات پرواز او را خواهد کشت ! ******************** مردن و گم شدن از ماست نه از فاصله ها / دل از اینهاست که تنهاست نه از فاصله ها / گرچه دیگر همه جا پر ز جدایی شده است / مشکل از طاقت دلهاست نه از فاصله ها . اتل متل هیولا / نوکرتم به مولا / قسم به برگ و ریشه / دوستت دارم همیشه . . . هزاران شاخه گل یاس از گلستان کوچک قلبم پیشکش وجود آسمانیت، دوستت دارم با تمام وجودم . . . در جستجوی تو چشمانم از نفس افتاد، در کجای جغرافیای دلت ایستاده ام که خانه ام ابریست، همیشه دلتنگ توام . . . متاسفم دیگه امیدی نیست! افتادی تو معدن دلم حتی تموم تیمهای نجات دنیا هم بیان عمرا بتونن بیارنت بیرون!!! . . یک آسمون گل قشنگ تقدیم یک نگاه تو، این دل تنهای غریب فدای روی ماه تو . . . تقدیم به مروارید صدف دریای دلم که به بیکرانی اقیانوس دوستش دارم . . . روز روشن میره باز شب میرسه، غم میاد به هر دری سر میزنه، مگه میشه چشمامو رو هم بزارم وقتی غم قلبمو خنجر میزنه . . . به امید نگاهت ایستادن، به روی شانه هایت سر نهادن، خوشتر از این آرزویی است، دهان کوچکت را بوسه دادن . . . چشم لیلا زده ات سوسن شبهای من است، بوسه از باغ لبت خواهش لبهای من است