1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

ترفند هاي كاربردي موبايل!

شروع موضوع توسط *Sajjad* ‏15/3/11 در انجمن ترفند موبایل

1. Game Developer کاربر ارزشمند❤

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    برنامه نویس بازی های کامپیوتری و موبایل

ترفند افزايش سرعت موبايل با to do list

پارسال توي يك سايت ديگه اين ترفند را گذاشتم ؛ كه مال
    سري 60 ورژن 1 و 2( مثل 6630 و 6600 و 6680 مثلاً )بود و روي N80 من البته تاثيري نداشت ؛ ولي چند تا از دوستان در آن سايت گفتند كه رو 3250 و اگه حافظه من ياري كنه 5500 اثر داشته ؛ البته بعضي از دوستان N80 دار و N73 دار هم مدعي بودند روي سرعت موبايلشون تاثير داشته....من كه حدس ميزنم ، تلقين بوده....البته ممكنه درست هم بگن ......الله اعلم.....بهرحال من عيناً مطلب پارسالم را اينجا ميزارم تا امتحانش كنيد ( البته ....چون قراره اين تاپيك يك مجموعه كاملي از ترفند هاي كار بردي موبايل ، باشه )

اما آن ترفند افزايش سرعت پردازش موبايل

سلام دوستان ..برايتان يک ترفند در نظر گرفتم براي بالا بردن سرعت پردازش گوشي هاي نوکيا سري 60
    خوب بريم سر اصل مطلب...

ابتدا به منو رفته و برنامه to-do list را باز کنيد( در سيمبين 9.1بايد گوشي رو در حالت standby active قرار بدين و روي صفحه اصلي کليد پاييني navigate ( يا همون جوي استيك ) رو بزنين .. و بعد با زدن دگمه وسطيnavigate وارد ان شويد....در اين حالت گزينه option را زده و بعد در
    new entry گزينه to do را انتخاب کنيد همانگونه که ميبينيد در اينجا ما وارد to do list ميشويم...

خوب حالا يک نفس عميق کشيده و ادامه ميدهيم...

مرحله اول: در قسمت Speed عبارت subject را بنويسيد .
    در قسمت Due Date تاريخ 29/01/2005 را وارد كنيد.
    در قسمت priority گزينه high را انتخاب كنيد .
    حالا گزينه done را بزنيد .

مرحله دوم: در برنامه To-do list مجددا options را بزنيد و گزينه new To-do list را انتخاب كنيد. اين بار در قسمت subject کلمه ي qoukie را بنويسيد.
    در قسمت Due Date تاريخ 29/01/2005 را وارد كنيد .
    در قسمت priority گزينه low را انتخاب كنيد .
    حالا گزينه done را بزنيد .

مرحله سوم: حالا در برنامه To-do list که وارد شدين ابتدا speed و بعدش qoukie را يکي يکي انتخاب ميکنيد و با انتخاب Option عبارت Mark as done را بزنيد(براي هر دوتا البته)

مرحله چهارم: برنامه را ببنديد و گوشي خود را restart كنيد .

تمام...............