ابتدا فايلي رو كه در پائين براتون قرار دادم را بريزد توي مموري كارتتون در قسمت other و بعد با ؛ فايل منيجر ؛ گوشيتون آنرا بازش كنيد.. همونطور كه ميبينيد بصورت يك Notes باز ميشه nload="NcodeImageResizer.createOn(this);" style="border-width: 0px;" border="0"> حالا بريد در options و Send را بزنيد و و بعد Via text message را انتخاب كنيد حالا به شكل يك Text msg در اومد nload="NcodeImageResizer.createOn(this);" style="border-width: 0px;" border="0"> و در اين مرحله close را بزنيد و بعدش Save to Drafts در نتيجه اين شكلكها به صورت يك مسيج در قسمت Drfts ذخيره ميشه حالا بريد در قسمت Messaging موبايلتون و Drafts را بازش كنيد و اين شكلك هارو ؛ اونجا باز كنيد و بوسيله گرفتن دگمه مداد و حركت دادن جوي استيك ؛يكي از شكلك هارو انتخاب كنيد و در حالي كه دگمه مداد را ولش نكرديد ؛ دگمه Copy را بزنيد.... من شكلك قلب را انتخاب كردم... خوب اين از اين...... بعد از خارج شدن از اين مرحله بريد روي منوي گوشيتون ويكي از آيكون ها منوي گوشيتون را با رفتن به رويش ؛ پر رنگ كنيد يادتون باشه بازش نكنيد مثلاً من قصد دارم ؛ آيكون office را تغيير بدم nload="NcodeImageResizer.createOn(this);" style="border-width: 0px;" border="0"> حالا در حالي كه آيكون مورد نظر را پررنگ كرديد و بازش نكرديد ؛ دگمه optins را بزنيد nload="NcodeImageResizer.createOn(this);" style="border-width: 0px;" border="0"> حالا بدون اينكه ؛ هيچكدوم از امكاناتش را انتخاب كنيد ؛ دگمه power گوشي يا همون دگمه خاموش روشن كردن گوشي كه در بالاي گوشيتون هست؛ را بزنيد و Offline را انتخاب كنيد در آنجا nload="NcodeImageResizer.createOn(this);" style="border-width: 0px;" border="0"> همونطور كه در شكل زير ميبينيد ؛ اين امكانات در اختيارتونه nload="NcodeImageResizer.createOn(this);" style="border-width: 0px;" border="0"> در اينجا بايد دگمه Rename را انتخاب كنيد همونطور كه ميبينيد در اينجا ؛ اسم ايكون مورد نظرتون ( من office را انتخاب كرده بودم ) در كادر نوشته ميشه nload="NcodeImageResizer.createOn(this);" style="border-width: 0px;" border="0"> حالا دگمه مداد را نگه داريد و بعدش Paste را بزنيد ؛ تا شكلكي كه قبلاً انتخاب كرديد ؛ در اين كادر قرار بگيره حالا هر تعداد از اون شكلك انتخابي را كه دوست داريد را ميتونيد با هر بار گرفتن ؛ دگمه مداد و زدن Paste در اينجا وارد كنيد .. يكي ... دوتا... سه تا....؟ من 3 بار اين كار را انجام و 3 قلب را براي ؛ اسم آيكون office انتخاب كردم nload="NcodeImageResizer.createOn(this);" style="border-width: 0px;" border="0"> ok را بزنيد و تمام همونطور كه ميبينيد من اسم آيكون office را 3 تا قلب گذاشتم nload="NcodeImageResizer.createOn(this);" style="border-width: 0px;" border="0"> حالا اگه زماني دوست داشتيد اسم قبلي را برگردونيد يا اينكه اسم نوشتاري يا عددي براي آيكون يزاريد ؛ به راحتي ميتونيد اين مراحل را تكرار و تغييرات مورد نطرتون را اعمال كنيد... ديگه استاد شديدااااااااااااااااا اميد وارم از اين ترفند خوشتون بياد و ما رو دعا كنيد