1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

وام اجاره به چه‌كسی تعلق می‌گيرد؟

شروع موضوع توسط Amir_Dragon ‏14/3/11 در انجمن اخبار خودرو

  1. کاربر فوق حرفه ای

    تاریخ عضویت:
    ‏8/12/10
    ارسال ها:
    2,305
    تشکر شده:
    583
    امتیاز دستاورد:
    113
    [​IMG]
    ​



    از نيمه بهمن تاكنون يك هزار نفر در سراسر كشور برای وام اجاره اسم نوشته‌اند.


    فرارو:تشكیل صف تقاضا در چند روز اول پرداخت وام‌اجاره مسكن، مسوولان وزارت‌مسكن را بر آن داشته تا شرایط پرداخت این تسهیلات به متقاضیان را با هدف جلوگیری از آسیب‌رسیدن به نرخ‌ها در بازار اجاره مسكن، اندكی تغییر دهند.

    از نیمه بهمن تاكنون یك هزار نفر در سراسر كشور برای وام اجاره اسم نوشته‌اند. این وام به مالكان در بافت‌های‌فرسوده برای دوره یك‌ساله بازسازی منزل تعلق می‌گیرد، اما اكنون مقرر شده كه این تسهیلات به شرط «تجمیع پلاك» به مالكان پرداخت شود به این معنی كه باید ساكنان حداقل 2 تا 3 ملك فرسوده مجاور هم، تصمیم به تخریب و نوسازی بگیرند تا وام اجاره به هر كدام از آنها داده شود.معاون وزیر مسكن در امور نوسازی بافت‌های فرسوده در این‌باره به «دنیای‌اقتصاد» گفت: تسهیلات ودیعه، كمك هزینه‌ای است كه بانك برای تامین هزینه اجاره به ساكنان بافت‌های فرسوده می‌پردازد تا این افراد به مانعی بر سر راه نوسازی بافت تبدیل نشوند و به‌راحتی ملك‌شان را به انبو‌ه‌ساز برای ساخت‌وساز واگذار كنند.

    احمد صادقی افزود: تسهیلات ودیعه به‌صورت گروهی پرداخت می‌شود و چنانچه یك نفر در بافت‌فرسوده بدون آنكه خانه‌های مجاور را تشویق به نوسازی كرده باشد، متقاضی این تسهیلات شود وام به او تعلق نمی‌گیرد.

    معاون وزیر مسكن همچنین با بیان اینكه تسهیلات ودیعه به املاك كمتر از 150 مترمربع، پرداخت نمی‌شود، گفت: هدف از ارائه این تسهیلات، تسهیل شرایط نوسازی بافت‌های فرسوده است و نباید با پرداخت آن بازار اجاره تحت تاثیر قرار بگیرد.

    به گزارش دنیای‌اقتصاد سقف تسهیلات ودیعه مسكن در تهران 12 میلیون، در سایر كلان‌شهرها بین 8 تا 12 میلیون و در شهرستان‌ها بین 4 تا 8 میلیون تومان تعیین شده است.

    از هزار نفری كه طی روزهای اخیر برای اخذ وام اجاره ثبت‌نام كرده‌اند، 200 نفر متقاضی ساكن تهران هستند.

    متقاضیان در گام اول باید به اداره نوسازی بافت‌فرسوده در شهرها –این اداره زیرنظر شركت عمران و بهسازی شهری ایران وابسته به وزارت مسكن فعالیت می‌كند- مراجعه كنند و با ارائه پروانه ساختمانی و مجوز تخریب ملك، تقاضای دریافت تسهیلات ودیعه را ارائه كنند.

    صادقی مدیرعامل شركت عمران و بهسازی شهری در گفت‌وگو با «دنیای‌اقتصاد» اعلام كرد: حداكثر ظرف یك هفته از ارائه تقاضا، پرونده متقاضی در صورتی كه واجد شرایط باشد به بانك ارسال می‌شود.

    وی تصریح كرد: از آنجا كه منابع لازم برای تامین اعتبار وام ودیعه در بانك‌مسكن پیش‌بینی شده، مراحل پرداخت تسهیلات به متقاضی بدون معطلی انجام خواهد شد.

    به گزارش دنیای‌اقتصاد تسهیلات ودیعه پیش از این قرار بود از ابتدای نیمه دوم امسال پرداخت شود، اما به دلیل تاخیر در تدوین دستورالعمل پرداخت، مجوز نهایی برای اجرای این طرح از ابتدای نیمه بهمن صادر شد.

    پرداخت 17 میلیارد تومان وام ودیعه در تهران
    مسوولان شهرداری تهران می‌گویند طرح پرداخت تسهیلات ودیعه مسكن به مالكان بافت‌های فرسوده چند سالی است كه از طریق سازمان نوسازی بافت‌های فرسوده –وابسته به شهرداری تهران- در حال اجراست.

    گزارش عملكرد شهرداری تهران در این حوزه نشان می‌دهد تا كنون رقمی معادل 17 میلیارد تومان وام ودیعه اسكان موقت از منابع داخلی شهرداری به مالكان واحدهای مسكونی‌فرسوده پرداخت شده است كه البته با توجه به اینكه سقف وامی كه شهرداری پرداخت می‌كند به مراتب كمتر از وام 12 میلیونی وزارت‌مسكن است، تاكنون حدود یك هزار نفر در تهران از این وام بهره‌مند شده‌اند.طبق گفته مسوولان نوسازی بافت‌فرسوده در شهرداری‌تهران، اعطای تسهیلات ودیعه نقش تعیین‌كننده‌ای در تجمیع و نوسازی پلاك‌های فرسوده ریزدانه دارد و باعث رشد حجم نوسازی خواهد شد.


    گردآوری:گروه خبر سیمرغ