1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

گزينه مربيگري تيم ملي گفت چرا با من مذاكره مي‌كنيد؟

شروع موضوع توسط (̅(َ_̅_̅(َ)ڪے ‏13/3/11 در انجمن لیگ ایران

1. Sert oğul

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    IOG
    خبرگزاري فارس: سرپرست كميته روابط بين‌الملل فدراسيون فوتبال با تكذيب خبر عقد قرارداد با كرش گفت: بعد از انتشار اين خبر يكي از گزينه‌ها به من زنگ زد و گفت ‌اگر با كرش به توافق رسيديد چرا با من در حال مذاكره هستيد.

عباس ترابيان در گفت ‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، درباره اينكه گفته مي‌شود فدراسيون فوتبال با كارلوس كرش به توافق رسيده و قرارداد بسته است، گفت: نمي‌دانم اين خبرها را از كجا مي‌آورند. اگر قرار باشد قراردادي بين طرفين امضا شود اين امضا كه نمي‌تواند روي هوا باشد. بايد دو طرف چهره به چهره رو به روي هم قرار بگيرند.
    وي افزود: در دو سه هفته گذشته من از كشور خارج نشدم و كرش هم به ايران نيامده است. پس چطور ممكن است ما به توافق رسيده باشيم.

سرپرست كميته روابط بين‌الملل تصريح كرد: كساني كه چين خبرهايي را مي‌زنند موضع من نسبت به گزينه‌هاي ديگري كه در حال مذاكره با آنها هستم را تضعيف مي‌كنند. بعد از درج اين خبر يكي از اين گزينه‌ها به من زنگ زد و گفت، ‌اگر شما با كرش به توافق رسيديد چرا با من در حال مذاكره هستيد.

ترابيان با بيان اينكه ارتباط خود با كرش را حفظ كرده، به فارس گفت: مي‌دانم كه كرش براي حضور در يك كلاسي به برزيل رفته بود و قرار است بعد از اين كلاس‌ها به موزامبيك برود. من حتي براي بازي‌هاي تداركاتي با او در تماس هستم.
    وي خاطرنشان كرد: براي اينكه بتوانم با يكي از اين گزينه‌ها به توافق برسم در تعطيلات عيد در تهرانم تا هرچه زودتر سرمربي تيم ملي مشخص شود.