آیا تا به حال به این فکر کردید یک سری افراد میان خودشون رو نخبه معرفی میکنن و محاسبات پیچیده ریاضی رو تو ذهنشون سریع محاسبه میکنن و ما در حیرت میمونیم ؟؟؟ تا ما با ماشین حساب بخواهیم محاسبه ای رو انجام بدیم میبینیم این نخبه ها سریع تر از ما تو ذهنشون عملیات ریاضی رو انجام میدن پس بشتابید و شما هم یک نخبه بشید چطور ؟ خوب عجله نکنید این برنامه که معرفی میکنم ۱۰۰ ها کلک و حقه های جادویی ریاضی رو به شما آموزش میده و حتی بعد یادگیری حقه های مختلف برای شما تمرین های مختلف رو هم در نظر گرفته مثلا : 15 ضربدر 18 چند میشه ؟ میشه ۲۷۰ حالا چه جوری تو ذهنمون سریع بدون ماشین حساب این دو عدد رو در هم ضرب کنیم ؟ روش : ۱۸ + ۵ میکنیم میشه ۲۳ بعد جلوش یک صفر میزاریم میشه ۲۳۰ بعد ۵ ضربدر ۸ میکنیم میشه ۴۰ سپس ۲۳۰ + ۴۰ میکنیم میشه ۲۷۰ راحت بود ؟ مثال بعدی : ۱۹ ضربدر ۱۸ با ماشین حساب میاد : ۳۴۲ حالا به روشی که گفتم تو ذهنمون حساب میکنیم ۱۸ + ۹ میکینم میشه ۲۷ بعد یک صفر جلوش میزاریم میشه ۲۷۰ حالا ۹ضربدر ۸ میکینم میشه ۷۲ مرحله آخر ۲۷۰ + ۷۲ میکنیم میشه ۳۴۲ همون جوابی که با ماشین حساب بدست آوردیم مثال بعدی : میخوایم اعدادی رو که آخرشون به ۵ ختم میشه رو به توان ۲ برسونیم مثلا ۷۵ به توان ۲ میشه ۵۶۲۵ حالا چه جوری تو ذهنمون حساب کنیم : رقم اول رو با یک رقم بالاتر از خودش ضرب میکنیم رقم اول ما ۷ هستش با یک رقم بالاتر از خودش که ۸ میشه ضرب میکینم ۷ ضربدر ۸ میشه ۵۶ کافیه عدد ۲۵ رو جلوی ۵۶ بزاریم تا به جواب برسیم جلوی ۵۶ عدد ۲۵ رو میزاریم میشه ۵۶۲۵ دیدید به چه راحتی تو ذهنتون ۷۵ رو به توان ۲ رسوندید این برنامه پر از اینجور کلک های ریاضی هستش از حوصله من خارج هستش همه رو بگم پس خودتون امتحانش کنید