پاسخ : امروز چه اتفاقی برات افتاده؟؟؟!!!چه خوب چه بد!!!! تا حالا شده دلت بگییره از دست غصه دق کنه بمیره تا حالا شده که محتاج بشی حتی خدا هم دستت رو نگییره ای خدا زندگیم نقش برآب ه حال قلب عاشقم بجور خرابه قسم ت میدم که جونم رو بگییری زنده موندن واسه من عین عذابه تو که از حال دلم باخبری چرا گریه هام نداره اثری به چه جرمی ای خدا بگو به من داری ... الان دارم این اهنگ رو گوش میدم دارم سکته میکنم میپرسین چرا امروز بعد یک ماه تعطیلی مهد مون رفتم مهد میدنی چی شد یکی برگشت گفت امید معدل فوق دیپلم چند شدی گفتم 13.50 چطور مگه خندید گفت 24 واحد اضافه خوردی الان دارم سکته میکنم تمامه برنامه ریزی هام بهم خورد با خودم گفته بودم مثلا این دوره رو 3 ترمه تمام میکنم ولی الان دو ترم اضافه خوردم وای خدا، بله هستی خانوم با این که رئیس دوره کاردانی میدونست که میشه اون قانونی که من رعایت نکردم رو بایه تبصره ماس مالی کرد نکرد کدوم قانون همون که مال رعایت پیش نیاز هم نیاز هست به خاطر این قانون من مجبور شدم 3 ترم ریاضی پیش بخونم حالا درسای عمومی بماند که شدید معدلم رو کشیده بود پایین کاشکی همه درسا تخصصی میبود ممنون دادا افشین الانم مدرک کاردانی رو گزاشتم بقل کوزه ولی واقعا عجب اب سردی میده ادم حال میکنه پیشنهاد میکنم امتحان کنید
پاسخ : امروز چه اتفاقی برات افتاده؟؟؟!!!چه خوب چه بد!!!! امروز از صبح خروس خون برام اتفاق های بد افتاد تا ظهر ولی بعد ظهری یه بارون نم نم امد رفتم بیرون یه پارک بوی علف وبوی گل بوی خاک وایییییییی دیوانه کننده بود جاتون خالی یه جایی هم رفتم نمیگم کجا اخه میترسم دلتون بکشه در کل بعد ظهر همه اتفاق های صبح یادم رفت الانم خوشحالم خیلی زیاد جای همه دوستان خالی بود
پاسخ : امروز چه اتفاقی برات افتاده؟؟؟!!!چه خوب چه بد!!!! سرما خوردم انگار ... زورم میاد درس بخونم با این حالم ! :entezar:
پاسخ : امروز چه اتفاقی برات افتاده؟؟؟!!!چه خوب چه بد!!!! نموم امروز رو نگران یه دوست که خیلی برام عزیز هست بودم کل روز برا ارامشش دعا میکردم
پاسخ : امروز چه اتفاقی برات افتاده؟؟؟!!!چه خوب چه بد!!!! امروز روز خوبی بود.زنگ دوم برف اومد:khodeshe:البته ننشست:sadsmiley:زنگ سوم شیرینی پختیم و خوردیم:tongue0013:زنگ اخر هم معلم قران بهمون عیدی داد و نپرسید.:thumbsupsmileyanim:
پاسخ : امروز چه اتفاقی برات افتاده؟؟؟!!!چه خوب چه بد!!!! من امروزم خیلی خوشحالم اتفاقی نیفتاده ولی قراره بیفته.ابجی کوچیکم وداداشم دانشگاهاشون تعطیل شده دارن میان خونه.بی نهایت خوشحالم. خدای خوبم شکرت چقد مهربونی تو:ghalb:
دیروز اتفاق افتاده ولی آثارش امروز مشهوده:confused: سرماخوردم بدجور:confused::confused:،هنو زمستون نیومده یه ریزه هوا رنگ به رنگ شده اینجوری هستیم وای به حال زمستون:confused::confused:ead: