1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

براي كسب سهميه المپيك فقط در بخش جاده ركاب مي‌زنم

شروع موضوع توسط (̅(َ_̅_̅(َ)ڪے ‏10/3/11 در انجمن سایر ورزش ها

  1. Sert oğul

    تاریخ عضویت:
    ‏12/11/10
    ارسال ها:
    17,621
    تشکر شده:
    6,352
    امتیاز دستاورد:
    113
    جنسیت:
    مرد
    حرفه:
    IOG
    خبرگزاري فارس: دارنده مدال بازي‌هاي آسيايي دوحه گفت: براي رسيدن به سهميه المپيك فعلا در بخش جاده ركاب مي‌زنم.
    [​IMG]

    امير زرگري در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس عنوان كرد: تمرينات خود را به همراه دوستان هم باشگاهي در جاده‌هاي استان البرز دنبال مي‌كنم تا براي شركت در تورهاي فيليپين و ژاپن كه فروردين و ارديبهشت ماه 90 برگزار خواهد شد آماده شوم.
    وي افزود: در فاصله زماني بين دو تور فيليپين و ژاپن در مرحله اول ليگ دوچرخه‌سواري كشور نيز در دو بخش جاده و پيست در قالب تيم دانشگاه آزاد ركاب خواهم زد.
    زرگري در خصوص تمرينات خود گفت: با توجه به اهميت كسب سهميه المپيك و با توجه به شرايط موجود در بخش پيست و نبود امكانات و شانس رسيدن به ورودي، ترجيح مي‌دهم فعلا در بخش جاده ركاب بزنم و فقط براي مسابقات باشگاهي داخلي در پيست رقابت كنم.
    وي گفت: شانس ما به واسطه تورهاي بين‌المللي براي كسب سهميه المپيك لندن به نسبت پيست زياد است و من نيز به همين دليل فعلا پيست را كنار گذاشته‌ام.
    زرگري در خصوص تاثير ماركوس آلماني بر تمرينات تيم ملي عنوان كرد: وي مربي خوبي است و اميدوارم فدراسيون بتواند وي را براي دوچرخه‌سواري ايران حفظ كند. من نيز در بخش نيمه استقامت از برنامه تمريني وي استفاده مي‌كنم هر چند كه وي پس از تور بين‌المللي كرمان ايران را ترك و به كشورش بازگشته است و به احتمال زياد پس از تعطيلات نوروزي ما به ايران باز خواهد گشت.
    وي در ارتباط با عدم حضور خود در مسابقات قهرماني آسيا در تايلند تصريح كرد: به تازگي از تور لانگكاوي مالزي بازگشته بودم و رقابت‌هاي تايلند نيز هم زمان با امتحانات آخرين ترم دانشگاهي من بود به همين منظور در اين دوره حضور نداشتم.