1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

عسگري: پس از اعلام فيفا از 5 داور در مسابقات استفاده خواهيم كرد

شروع موضوع توسط (̅(َ_̅_̅(َ)ڪے ‏9/3/11 در انجمن لیگ ایران

  1. Sert oğul

    تاریخ عضویت:
    ‏12/11/10
    ارسال ها:
    17,621
    تشکر شده:
    6,352
    امتیاز دستاورد:
    113
    جنسیت:
    مرد
    حرفه:
    IOG
    خبرگزاري فارس: سرپرست كميته داوران گفت: به محض اينكه به فدراسيون‌هاي عضو فيفا ابلاغ شود بازي‌هايمان را 5 داوري خواهيم كرد.
    [​IMG]

    به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، حسين عسگري در مورد قضاوت داوران در هفته گذشته عنوان كرد: به جز صحنه گل بازي سايپا كه كمك داور به اشتباه آن را مردود اعلام كرد، اشتباهات تاثيرگذار در هفته وجود نداشت. گرچه اشتباهاتي بوده كه جزو روال عادي بازي است. البته جا دارد كه من اين جا از محمدمايلي كهن، سرمربي سايپا تشكر كنم چرا كه همكاري لازم را با تيم داوري داشت و مسئولانه رفتار كرد و سعي كرد تا فشار را از روي داوران بردارد و به همين دليل كميته داوران از ايشان تقدير و تشكر مي كند.

    وي درباره قضاوت داور بازي بارسا و آرسنال و داشتن صحنه هاي خوب آموزشي براي داوران و همچنين صحنه اخراج جنجالي فان پرسي مهاجم تيم آرسنال گفت: بازي ديشب پر از صحنه هاي آموزشي بود كه البته اوج آن اخراج فان پرسي از سوي داور بازي بود. گزارشگر و كارشناسان برنامه اين تصميم را سخت گيرانه تلقي كردند اما بايد بگويم قانون بايد اجرا شود و گرفتن اخطار دوم تخفيف ندارد.

    عسگري تصريح كرد: متاسفانه باب شده كه در اين گونه صحنه ها بايد بازيكنان خطاهاي شديد انجام دهند تا اخطار دوم را بگيرند و داوران نبايد در اين باره يكنواخت عمل كنند و اين در فوتبال ما متاسفانه جا افتاده است اما اين گونه نيست و قانون بايد درباره بازيكنان در هر جا كه لازم است اجرا شود. فان پرسي سر و صداي تماشاگران نيوكمپ را بهانه كرده بود اما چطور است كه صداي سوت داور در ديگر لحظه ها شنيده مي شود اما در آن لحظه كه وي در موقعيت گل قرار داشته شنيده نمي شود. او با اين كار قصد داشته كه سرپوشي بر تخلفش بگذارد. داوران ما بايد در اين گونه موارد دقت كنند و قانون را به خوبي اجرا كنند.

    وي در پايان درباره حضور 5 داور در زمين و زمان اجراي اين قانون در فوتبال ايران گفت: فيفا مشغول تست گرفتن اين قانون است و از اروپا كار را آغاز كرده كه البته كار بسيار خوبي است و همانطور كه ديديد هيچ صحنه اي از چشم داوران دور نمي ماند از اشتباهات داور وسط بازي در حساس ترين جاي زمين جلوگيري مي كند چرا كه حضور داوران در پشت دروازه تشخيص توپ هايي را كه از روي خط رد مي شوند و خطاهاي پنالتي كه داور ممكن است از صحنه دور باشد را آسان مي كند. البته تا زماني كه فيفا قانون را به فدراسيون ابلاغ نكند ما نمي توانيم اين قانون را اجرا كنيم اما به محض اينكه به فدراسيون هاي عضو فيفا ابلاغ شود ما هم بازي هايمان را 5 داوري خواهيم كرد.