1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

مربي كريمي در تابستان مي‌رود

شروع موضوع توسط (̅(َ_̅_̅(َ)ڪے ‏9/3/11 در انجمن لیگهای اروپا

  1. Sert oğul

    تاریخ عضویت:
    ‏12/11/10
    ارسال ها:
    17,621
    تشکر شده:
    6,352
    امتیاز دستاورد:
    113
    جنسیت:
    مرد
    حرفه:
    IOG
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال شالكه به سرنوشت همتاي مونيخي‌اش دچار شد و در تابستان اقدام به ترك اين تيم خواهد كرد.
    [​IMG]

    به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه وست‌ دويچن‌ آلگماينن‌‌ سايتونگ، دو روز پس از آنكه مسئولان بايرن‌مونيخ اعلام كردند به همكاري با فان‌خال در تابستان آينده پايان خواهند داد، مسئولان شالكه نيز عنوان كردند به همكاري با فليكس ماگات خاتمه مي‌دهند.
    مطابق اين گزارش مديران شالكه و ماگات 57 ساله كه علي كريمي‌، بازيكن ايراني را در اختيار دارند براي قطع همكاري در تابستان به توافق رسيدند.

    اين اتفاق درحالي روي خواهد داد كه ماگات تا ژوئن سال 2013 با آبي‌ها قرارداد دارد. اين مربي به خاطر استخدام بازيكنان بي‌شمار و صرف هزينه‌اي گزاف، نتايج قابل قبولي در بوندس‌ليگا كسب كرد كه مورد نظر هواداران و مقامات واقع نشد.
    براساس اين اعلام هورست هلد، مدير ورزشي شالكه از حالا به فكر يافتن مربي جوان و بااستعدادي است كه بتواند سكان هدايت شالكه را در اختيار گيرد.
    ماگات از سال 2009 مسئول فني و نقل و انتقالات آبي‌هاي اشرافي است.