گریه ها مو تو ندیدی*****نالهه هامو نشنیدی من کدوم عهد شکستم*****که تو اس ام اس نمیدی ********************************************** گفتی که دگر در تو چنان حوصله ای نیست*****گفتم که مرا دوست نداری گله ای نیست رفتی و خدا پشت وپناهت به سلامت*****بگذار بسوزد دل من مسئله ای نیست ********************************************** زندگی زیباست*****زشتی های آن تقصیر ماست درمسیرش هرچه نا زیباست*****آن تدبیر ماست ********************************************** با خون غم نوشتم غربت مکان ما نیست*****از یاد بردن دوست هرگز مرام ما نیست ********************************************** دل که رنجد از کسی خرسند کردن مشکل است*****شیشه ی بشکسته را پیوند کردن مشکل است ********************************************** گرچه از دوری این فاصله ها مایوسم*****از همین فاصله ی دور تو را می بوسم ********************************************** ما ز یاران چشم یاری داشتیم*****هندوانه کاشتیم اما کدو برداشتیم **************************از دم صبح ازل تا آخر شام ابد .......دوستی و مهر بر یک عهد و یک میثاق بود ......سایه ی معشوق اگر افتاد بر عاشق چه شد .......ما به او مشتاق بودیم او به ما مشتاق بود *******************دوست نزدیکتر از من به من است .......وین عجبتر که من از وی دورم .....چه کنم با که توان گفت که دوست.......در کنار من و من مهجورم *