1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

شفيع: ورزشكار دوپينگي هاكي ارتباطي با فدراسيون نداشت

شروع موضوع توسط (̅(َ_̅_̅(َ)ڪے ‏8/3/11 در انجمن لیگ ایران

  1. Sert oğul

    تاریخ عضویت:
    ‏12/11/10
    ارسال ها:
    17,621
    تشکر شده:
    6,352
    امتیاز دستاورد:
    113
    جنسیت:
    مرد
    حرفه:
    IOG
    رئيس فدراسيون هاكي گفت: زماني ارتباط مستقيمي با فدراسيون هاكي نداشته است و بر اثر يك اشتباه اين كار را انجام داده است.
    [​IMG]

    به گزارش باشگاه خبري فارس «توانا»، بهرام شفيع در خصوص رأيي كه از سوي فدراسيون پزشكي ورزشي و ستاد مبارزه با دوپينگ (نادو) مبني بر محروميت يك ورزشكار هاكي صادر شده است؛ گفت: وحيد زماني، بازيكن اصفهاني كه دوپينگش محرز شده است، در هيچ يك از رده‌هاي ملي حضور نداشته و وي اصولاً بازيكن طراز اولي در اين رشته ورزشي به حساب نمي‌آيد.
    وي ادامه داد: زماني در ليگ برتر امسال كه حدوداً پنج ماه پيش به پايان رسيد در تيم اصفهان بازي كرده كه البته اين تيم نيز چندان در مسابقات موفق نبوده و در پايان رقابت‌ها در قعر جدول قرار گرفت.
    شفيع با اشاره به اينكه زماني هيچ ارتباط مستقيمي با فدراسيون نداشته است؛ تأكيد كرد:‌ فدراسيون هاكي همواره بر پاكي و سلامت اين ورزش تاكيد دارد و در ظرف چند سال اخير تنها اين يك مورد دوپينگي در هاكي مشاهده شده است كه آن هم مرتبط با بازيكنان شاخص و ملي‌پوش هاكي نبوده و بر اثر يك اشتباه و ندانم كاري از سوي اين بازيكن مبتدي صورت پذيرفته است.
    وي يادآور شد: از عزم جدي نادو براي مبارزه با اين پديده تشكر و قدرداني مي‌كنم.