خبرگزاري فارس: سرمربي مس كرمان گفت: اين ما بوديم كه كيفيت فني را از استقلال گرفتيم و بازيكنان اين تيم را بستيم و كنترل كرديم. به گزارش خبرگزاري فارس، صمد مرفاوي پس از تساوي بدون گل تيمش مقابل استقلال در نشست خبري گفت: بازي سختي بود. تنها نگراني من در خصوص بيتجربگي چند تن از بازيكنانم بود كه برخي از آنها تاكنون در ورزشگاه آزادي بازي نكرده بودند. وي ادامه داد: بازي خوبي ارائه كرديم و توانستيم بازي را كنترل كنيم و من از بازيكنانم بخاطر ارائه بازي خوب تشكر ميكنم. مرفاوي با تاكيد بر اينكه تيم استقلال را كاملا ميشناخت، گفت: در اين هفته روي استقلال كار كرده بوديم و نقاط ضعف و قوت اين تيم را ميشناختم. استقلال بازيكنان خلاقي دارد كه در هر لحظه از بازي ميتوانند نتيجه را تغيير بدهند. با توجه به آناليزي كه از استقلال داشتيم بازي را بستيم و همه چيز را كنترل كرديم. سرمربي تيم مس كرمان در پاسخ به اين سؤال كه آيا از يك امتياز راضي بوديد يا خير، گفت: بازي مقابل تيمي كه پر تماشاگر و قابل تقدير است براي من مهم بود و همين كه بازيكنانم توانستند جوانمردانه بازي كنند، برايم خيلي اهميت داشت. در هر صورت از يك امتياز راضي هستم و از بازيكنانم تشكر ميكنم. مرفاوي در خصوص اينكه آيا با اين نظر كه تيمش در هفتههاي اخير افت كرده موافق است يا خير گفت: ما تمام تلاش خود را ميكنيم كه بازيهاي خوبي را به نمايش بگذاريم اما به برنامهريزي كه براي ما صورت گرفته نيز توجه كنيد. از 9 هفته برنامهاي كه در اختيار ما است 6 مسابقه را بايد بيرون از خانه بازي كنيم. 2 بازي پشت سر هم در خانه حريف بازي كردن براي ما ايجاد مشكل ميكند و من هفته آينده بايد در تبريز به مصاف تراكتورسازي بروم. وي اضافه كرد: كدام تيم دو هفته پشت سر هم بازي ميكند؟ بخاطر همين است كه شرايط بازي براي ما سخت شده و نحوه امتيازگيري ما را تغيير داده است. حتي زماني كه نتيجه را واگذار كردهايم بازيهاي خوبي را به نمايش گذاشتيم. مرفاوي در خصوص اينكه آيا استقلال بد بازي كرد يا نه، گفت: از شما معذرت ميخواهم اما راجع به استقلال صحبت نميكنم. من حالا مربي مس كرمان هستم ولي ميتوانم بگويم اين ما بوديم كه كيفيت فني را از استقلال گرفتيم و بازيكنان اين تيم را بستيم و كنترل كرديم. استقلال هميشه استقلال است و بازيكنان بزرگ و خلاقي دارد. وي در خصوص اينكه آيا برنامههايش براي اين مسابقه تدافعي بود يا خير، گفت: شما 90 دقيقه را ديديد. وقتي صاحب توپ بوديم بازي را كنترل كرديم و من نميدانم چرا ميگوئيد بازي دفاعي انجام داديم. حتما شما توقع داريد بايستيم و حريف توپ را وارد دروازه ما كند؟ ما تفكرات خودمان را پياده ميكنيم. وي در خصوص داوري بازي و خطايي كه روي شريفات رخ داد، گفت: من اعتقاد به پنالتي نداشتم چون به صحنه نزديكتر بوديم اما اگر يك درصد هم آن ضربه خطا بود توپ داخل 18 قدم نبود و تنها يك خطاي معمولي بود.