1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

سامره: ثانيه 30 نه، اما به پرسپوليس گل مي‌زنم

شروع موضوع توسط (̅(َ_̅_̅(َ)ڪے ‏6/3/11 در انجمن لیگ ایران

1. Sert oğul

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    IOG
    خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال پاس همدان گفت: در ثانيه 30 نه ولي به پرسپوليس گل مي‌زنم.

علي سامره در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد ديدار فردا با پرسپوليس عنوان كرد: تمام ديدارها براي پاس سخت شده است. پاس براي بقا در ليگ برتر بايد در تمام ديدارها براي برد به ميدان برود و مسابقه بيرون از خانه يا داخل خانه هم نبايد فرقي براي ما داشته باشد. بايد امتياز‌هاي از دست رفته را جبران كنيم. دوشنبه هم روز سختي پيش رو داريم. پرسپوليس تيم بزرگي است اما بازيكنان پاس با پشت سر گذاشتن حواشي فقط به برد فكر مي‌كنند.

وي در مورد اينكه امكان دارد به پرسپوليس باز هم در ثانيه 30 گل بزند گفت: آن مسابقه ديگر تكرار نمي‌شود. آن ديدار بين دو تيم پرسپوليس و استقلال بود و لطف خدا شامل حال من شد و در آن ثانيه گل زدم. تلاش خواهم كرد گلزني‌ام را از ديدار با پرسپوليس آغاز كنم هرچند مهم براي تيم پاس كسب سه امتياز است و گلزني من در درجه اول اهميت قرار ندارد.
    بازيكن اسبق استقلال در مورد وضعيت خود اظهار داشت: حدود دو ماه و نيم به طور انفرادي تمرين مي‌كردم و از شرايط حرفه‌اي به دور بودم. تمرين گروهي به بازيكن كمك زيادي مي‌كند و اكنون در وضعيت خوبي قرار گرفته‌ام و از نظر بدني در شرايط مناسبي هستم.

سامره در مورد تغيير و تحولات مديريتي در پاس همدان به فارس گفت: اين تغييرات در فوتبال امري طبيعي است و كريم ملاحي نيز تا زماني كه در پاس حضور داشت براي موفقيت تيم تلاش كرد. دوستاني كه به تازگي به باشگاه‌ آمده‌اند انگيزه زيادي دارند و به بازيكنان نيز اين انگيزه را منتقل كرده‌اند و مي‌خواهيم از خجالت مردم همدان دربياييم.
    وي در مورد وضعيت باشگاه استقلال يادآور شد: استقلال شرايط خوبي دارد هرچند اين تيم‌ها حواشي هم دارد. اميدوارم استقلال هم در ليگ ايران و هم در آسيا موفق شود.

سامره در مورد مصاحبه مجتبي جباري عليه باشگاه استقلال گفت: اين مصاحبه را نخواندم اما شنيده‌ام كه عليه باشگاه حرف زده است. به نظر من بازيكن نبايد كل باشگاه را زير سؤال ببرد زيرا اين باشگاه متعلق به ميليون‌ها نفر است. گاهي ممكن است يك بازيكن با يك يا دو نفر مشكل داشته باشد و در اعتراض به آنها مصاحبه كند اما نبايد كل باشگاه كه ميليون‌ها طرفدار دارد را زير سؤال ببرد هر چند تاكيد مي‌كنم كه از جزييات مصاحبه جباري با خبر نيستم.