Crying out loud بلند گريه مي کنم، I'm crying out loud دارم بلند گريه مي کنم Open your eyes گوشات رو باز کن Open up wide خوب خوب باز کن Why should I care چرا اصلا بايد برام مهم باشي ! 'Cuz you weren't there when I was scared چون وقتي من اونجا ترسيده بودم تو اونجا نبودي I was so alone من خيلي تنها بودم Why should I care چرا اصلا بايد برام مهم باشي! If you don't care then I don't care اگه تو اهميتي نميدي، خب منم برام مهم نيست We're not going anywhere پس ما به هيچ جا نميرسيم I always needed time on my own هميشه به زمان نياز داشتم I never thought I'd need you there when I cry هيچوقت فکر نمي کردم که وقتي گريه مي کنم اينقدر بهت نياز داشته باشم And the days feel like years when I'm alone و وقتي تنهام روزها برام مثل سال ميگذرن When you walk away I count the steps that you take وقتي از پيشم ميري، قدمهات رو ميشمارم Do you see how much I need you right now ميتوني ببيني که چقدر بهت نياز دارم؟ When you're gone وقتي پيشم نيستي The pieces of my heart are missing you ذره ذره قلبم برات آب ميشه When you're gone وقتي پيشم نيستي The face I came to know is missing too حتي صورتت رو فراموش مي کنم When you're gone وقتي پيشم نيستي The words I need to hear to always get me through the day and make it ok و جمله هايي رو که نياز دارم بشنوم تا حالم رو خوب کنه I miss you دلم برات تنگ شده I've never felt this way before هيچ وقت همچين احساسي نداشتم Everything that I do reminds me of you هر کاري که مي کنم به ياد تو مي افتم I love the things that you do عاشق کارايي هستم که مي کني When you walk away I count the steps that you take وقتي از پيشم ميري، قدمهات رو ميشمارم Do you see how much I need you right now ميتوني ببيني که چقدر بهت نياز دارم؟ When you're gone وقتي پيشم نيستي The pieces of my heart are missing you ذره ذره قلبم برات آب ميشه When you're gone وقتي پيشم نيستي The face I came to know is missing too حتي صورتت رو فراموش مي کنم When you're gone وقتي پيشم نيستي The words I need to hear to always get me through the day and make it ok و جمله هايي رو که نياز دارم بشنوم تا حالم رو خوب کنه I miss you دلم برات تنگ شده We were made for each other ما براي هم ساخته شديم Out here forever هميشه پيش هم مي مونيم I know we were, yeah مطمئنم که براي هم ساخته شديم All I ever wanted was for you to know تنها چيزي که هميشه ميخواستم بدوني ايين بوده که Everything I'd do, I'd give my heart and soul هر کاري لازم باشه مي کنم، حاظرم قلب و روحم رو فدات کنم I can hardly breathe I need to feel you here with me, yeah بدون تو به سختي نفس مي کشم، نياز دارم که پيش من باشي، آره I miss you دلم برات تنگ شده