توضیحات سایت سازنده نرم افزار.... Make you own game trainers! This tool can search the memory of games and generate trainers, editors and patches. دانلود نرم افزار... Magic Trainer Creator v1.27 (1.64MB)
پاسخ : دانلود نرم افزار Magic Trainer Creator v1.27 نرم افزار ساخت ترینر بازی مورد علاقتون تشکر میکنم از شما بابت برنامه ولی اموزشش رو میتونید برام بزارید منون می شم با تشکر فراوان :mabhot:
پاسخ : دانلود نرم افزار Magic Trainer Creator v1.27 نرم افزار ساخت ترینر بازی مورد علاقتون سلام دوست من... به تاپ فروم خوش آمدی... خودم کار باهاش و وارد نیستم ولی به نظر من بهتره ترینر اماده رو دانلود کنید اینکارا تخصصی و سخته... برای اکثر بازی ها ترینر ساخته شده..شما میتونید تو بخش درخواست ترینر درخواستتون رو مطرح کنید... موفق باشی...
پاسخ : دانلود نرم افزار Magic Trainer Creator v1.27 نرم افزار ساخت ترینر بازی مورد علاقتون راستی تو برنامه ی epsxe یا شبیه ساز میشه بازی رو سیو کرد یا نه؟؟؟؟؟؟:gij:
پاسخ : دانلود نرم افزار Magic Trainer Creator v1.27 نرم افزار ساخت ترینر بازی مورد علاقتون آره معمولا خود بازی ها یه پوشه ای به اسم سیو دارند..مثلا بازی مزرعه دار رو که انجام دادم خودش خود به خود سیو میکرد ..من توی بازی سیو میکردم میریخت تو پوشه...حالا شما واسه چه بازی میخوای سیو کنی؟
پاسخ : دانلود نرم افزار Magic Trainer Creator v1.27 نرم افزار ساخت ترینر بازی مورد علاقتون مزرعه دار اما من یه بار سیو کردم رفتم بیرون از بازی اما وقتی اومدم بیرون میگفت سیوی وجود ندارد
پاسخ : دانلود نرم افزار Magic Trainer Creator v1.27 نرم افزار ساخت ترینر بازی مورد علاقتون توی شبیه ساز به نام epsxe نمیشه سیو کرد اگه اینجوری باشه خیلی مسخره هست میشه زود تر کمکم کنید:entezar:
پاسخ : دانلود نرم افزار Magic Trainer Creator v1.27 نرم افزار ساخت ترینر بازی مورد علاقتون نمیدونم شاید شبیه ساز شما مشکل داره یا کامل نیست ولی من بازی کردم توی بازی سیو میکردم..و بعد که دوباره میومدم شبیه ساز رو اجرا میکردم میرفتم ت وبازی سیومم اونجا ببود لود میکردم... حالا مشکل این وسط کجاست نمیدونم واقعا....
پاسخ : دانلود نرم افزار Magic Trainer Creator v1.27 نرم افزار ساخت ترینر بازی مورد علاقتون اقا سجاد خواهشا،لطفا ،جان مادرت برای من یه سیو بازی هاروست مون بذار :wink::gol2::riz513:
پاسخ : دانلود نرم افزار Magic Trainer Creator v1.27 نرم افزار ساخت ترینر بازی مورد علاقتون تازه حتی شبیه ساز نمیذاره که بازی هاروست مون کامپیوتری خودم رو اجرا کنم:gerye: