say what is in your heart هر چه می خواهد دل تنگت بگو Example: A: I don't know how to say. B: say what is in your heart. ترجمه الف: نمی دونم چجوری بگم ب: هر چه می خواهد دل تنگت بگو
"ﺗـــﻨـــﻬـــﺎﯾـــﻢ" ﺍﻣﺎ ﺩﻟﺘﻨﮓ ﮐﺴﯽ ﻧﯿﺴﺘﻢ ﺧـــﺴـــﺘـــﻪ ﺍﻡ ﻭﻟﯽ ﺑﻪ ﺗﮑﯿﻪ ﮔﺎﻩ ﻧﻤﯽ ﺍﻧﺪﯾﺸﻢ ﭼﺸﻤﻬﺎﯾﻢ ﺗﺮ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﻭ ﻗﺮﻣﺰ ﻭﻟﯽ ﺭﺍﺯﯼ ﻧﺪﺍﺭﻡ ﭼﻮﻥ ﻣﺪﺗﻬﺎﺳﺖ ﺩﯾﮕﺮ ﮐــﺴــﯽ ﺭﺍ ﺧــﯿــﻠــﯽ ﺩﻭﺳــﺖ ﻧــﺪﺍﺭﻡ!!!
خدایا من نمیدانم چرا باید بترسم از تو که خوبی؟ میان این همه گریه تو پیش من بودی خدایا قلب من را خانه ی خود کن اگر باشی دلم قرض است نمیترسم .... نمیگریم.... خدایا دوستت دارم
خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمها … تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز …
هَمیشه که آدَم کم نمی آورَد گـآهی زیاد می آورَد غـَم از سَر و رویَش از حَدقه ی ِ چشمانَش بیرون می زَنـد!!..
الو سلام ،منزل خداست؟ این منم مزاحمی که اشناست هزار دفعه این شماره را دلم گرفته است ولی هنوز پشت خط در انتظار یک صداست شما که گفته اید پاسخ سلام واجب است به ما که میرسد حساب بنده هایتان جداست الو الو دوباره قطع و وصل میشود خرابی از دل من است یا که عیب از سیم هاست!!!