من مینویسم توبخوان .... من از دلتنگیها مینویسم ، از نبودها مینویسم ، ازنشدها مینویسم ، از ای کاش ها مینویسم.... تو بخوان .... شاید بخندی .... شاید..... اینروزا شادیا بعضیا رو غمگین میکنه ... غما یه سریا رو شاد میکنه اینروزا من گیج شدم ... من عوض شدم یا آدما ؟؟؟؟ این جمله زیباست بخوان: خدا به آدمها پا داد حاصلش شد این همه رفتنها.... وای.... وای........... به آن روزکه بال میداد...........................
این روزها کسی به خودش زحمت نمی دهد یک نفر را کشف کند ...! زیبایی هایش را بیرون بکشد .. تلخی هایش راصبر کند آدمهای امروز ، دوست های کنسروی می خواهند ! یک کنسرو که درش را بازکنند و یک نفر شیرین و مهربون بپرد بیرون !! و هی لبخند بزند و بگوید :حـــــــــــــــــق با توســــــــــــــــــت.... باور کن همین است.................
اینجا برای از تو نوشتن هوا کم ست دریای عشقی و من را ناخدا کم است یک لحظه در قفس دل ببین کجای زمین عشقی که نیست در دل من ای خدا کم ست؟
اشکهای شادیات مال دیگران اشکهای غمت را روى شانه هاي من بريز قهقهههای خندهات ارزانی دوستان دلتنگیهایت را من خریدارم داستانهای سرخوشیات را با ازمابهتران بگو قصهي غصههایت را بر صفحه ي دل من بنويس خوشحالیهایت ارمغان عزيزان اندوهت را با من قسمت کن بگذار دل کوچکت آرام گیرد ای نامهربان با من