پاسخ : اشعار عاشقانه کوتاه ولی زیبا 2 غربت آن نیست که تنها باشی فارغ از فتنه ی فردا باشی غربت آن است که چون قطره ی آب در پی دریا باشی غربت آن است که مثل من و دل در میان همه کس یکه و تنها باشی
پاسخ : اشعار عاشقانه کوتاه ولی زیبا 2 شربتی از لب لعلش نچشیدیم برفت روی مه پیکر او سیر ندیدیم برفت گویی از صحبت ما نیک به تنگ امده بود بار بر بست به گردش نرسیدیم برفت به یاد عشق مردم
پاسخ : اشعار عاشقانه کوتاه ولی زیبا 2 به قول فروغ اي مرا با شور شعر اميخته اين همه اتش به شعرم ريخته چون تب عشقم چنين افروختي لاجرم شعرم به اتش سوختي
پاسخ : اشعار عاشقانه کوتاه ولی زیبا 2 من خدا را دارم کوله بارم بر دوش سفری میباید سفری تا ته تنهایی محض هر کجا لرزیدی از سفر ترسیدی تو بگو از ته دل من خدا را دارم
پاسخ : اشعار عاشقانه کوتاه ولی زیبا 2 عشق یه نور،یه امید ،نه سیاهه،نه سفیده،به لطافت مثل ابراست،به بزرگی همه دریاست.
پاسخ : اشعار عاشقانه کوتاه ولی زیبا 2 به من پناه آورده بود اومده بود آرامش رو با من تجربه کنه از من رنجید و رفت بعد از رفتنش آرامش رو از من گرفت فهمیدم این من بودم که به اون نیاز داشتم دوست دارم دوباره برگرده یه فرصت دوباره بهم بده تا جبران کنم خیلی دوسش دارم(برام دعا کنید)
پاسخ : اشعار عاشقانه کوتاه ولی زیبا 2 به درد هم اگه خورديم قشنگ است به شانه بار هم برديم قشگ است در اين دنيا كه پايانش مرگ است براي هم اگه مرديم قشنگ است
پاسخ : اشعار عاشقانه کوتاه ولی زیبا 2 تکیه به شونه هام نکن من از تو افتاده ترم ما که به هم نمیرسیم بسه دیگه بزار برم کی گفته که به جرم عشق یه عمری پرپرت کنم حیف تو نیست کنج قفس چادر غم سرت کنم من نه قلندر شبم نه قهرمان قصه ها من عاشقم همین و بس غصه نداره بی کسی قشنگی قسمت ماست که ما به هم نمیرسیم
پاسخ : اشعار عاشقانه کوتاه ولی زیبا 2 بارها گفتم و بار دگرم می گویم در پس آینه طوطی صفتم داشته اند هرچه استاد ازل گفت بگو میگویم.