پاسخ : اشعار عاشقانه کوتاه ولی زیبا 2 عشق يعنى شب نشينى با خدا.كفتكو با ناله امابيصدا عشق برتاب كلى از سوى دوست هر كجا باشد دلم همراه اوست
پاسخ : اشعار عاشقانه کوتاه ولی زیبا 2 کی گفته پاییز اونه که باد برگارو می ریزه واسه کسی که عاشقه تموم سال پاییزه
پاسخ : اشعار عاشقانه کوتاه ولی زیبا 2 آندم که با تو باشم یکسال هست روزی و آندم که بی تو باشم یک لحظه هست سالی من دوست جدیدی هستم که 3 روزه از عشقم جدا شدم دعا کنید برگرده آخه خیلی در عذابم.
پاسخ : اشعار عاشقانه کوتاه ولی زیبا 2 غربت دیرینه ام را با تو قسمت میکنم تا ابد با درد و رنج خویش خلوت می کنم رفتی و با رفتنت کاخ دلم ویرانه شد من در این ویرانه ها احساس غربت میکنم
پاسخ : اشعار عاشقانه کوتاه ولی زیبا 2 نامم را پدرم انتخاب کرد! نام خانوادگی ام را یکی از اجدادم! دیگر بس است! راهم را خودم انتخاب خواهم کرد... دکتر علی شریعتی
پاسخ : اشعار عاشقانه کوتاه ولی زیبا 2 *هزار گل تقديم به آينه شكسته كه لبخند تو را هزار بار تكرار مي كند*
پاسخ : اشعار عاشقانه کوتاه ولی زیبا 2 حیفه این همه شعرای قشنگ که ادم واسه طرف مقابلش بزنه و طرف مقابل هیچ کدوم از حرفاتو نفهمه.خدایا بنده هاتو آدم کن
پاسخ : اشعار عاشقانه کوتاه ولی زیبا 2 وقتی قلبت شکست خورده هاشو یه گوشه نگه دار.درسته که هیچ وقت مثل اولش نمیشه اما شاید بتونی تکه های گمشده یه قلب دیگه باشی.
پاسخ : اشعار عاشقانه کوتاه ولی زیبا 2 من دوست جدیدم که تازه این وبلاگو دیدم دوست دارم یه سوال بپرسم از کجا بدونمم یه نفر واقعا عاشقمه؟
پاسخ : اشعار عاشقانه کوتاه ولی زیبا 2 تو آئینه را می زنی می شکنی من دلگیر می شوم ... تو در همین خرده آئینه ها تکرار می شوی ! من می خندم می گویم : " تو همیشه ناشیانه ماهرانه ترین کارها را انجام می دهی ! " می خندی .... من عاشق خندیدنت می شوم من اشتباه نمی کنم که آئینه را دست تو می سپارم یا دل به تو می بندم ....