پاسخ : اشعار عاشقانه کوتاه ولی زیبا 2 زندگی وقت کمی بود و نمیدانستیم / همه عمر دمی بود و نمیدانستیم حسرت رد شدن ثانیه های کوچک / فرصت مغتنمی بود و نمیدانستیم تشنه لب ، عمر به سر رفت و به قول سهراب / آب در یک قدمی بود و نمیدانستیم
پاسخ : اشعار عاشقانه کوتاه ولی زیبا 2 نه سکوت توان آرامش قلب خسته ام نه فریاد طاقت بیان لحظه های گرفتاری مانده ام بی دریغ در عجب از سختی این روزهای مشقت بار چقدر دیر میگذرد وقتی حتی ثانیه ها سالیان است
پاسخ : اشعار عاشقانه کوتاه ولی زیبا 2 همیشه از خدا بخوا که اگه بعد از دلبستن جدایی هست هیچ وقت مجال دل بستن رو پیدا نکنی.
پاسخ : اشعار عاشقانه کوتاه ولی زیبا 2 غبار از چهره نازت بگیرم یک شب پرده از رازت بگیرم تو در چشمان من یک سیب سرخی خدا قسمت کنه گازت بگیرم...!!!!!
پاسخ : اشعار عاشقانه کوتاه ولی زیبا 2 عاشق هرکس شدم او شد نصیب دیگری /دل به هرکس دادم او هم زد به قلبم خنجری/من سخاوت دیده ام دل را به هرکس میدهم/شرم دارم پس بگیرم آنچه را بخشیده ام
پاسخ : اشعار عاشقانه کوتاه ولی زیبا 2 منو ديوونگيهام همش از يه نگاهه عاشق تو بودن واسم تنها گناهه نشو با من غريبه غريبگي گناهه عشق معجزه ي ماست نگو يه اشتباهه بيا براي يكبار با قلبم آشنا شو دلو بزن به دريا ازاين دنيارها شو اگه منو بفهمي تو هم ديوونه ميشي اسير درد عشقو سكوت خونه ميشي
پاسخ : اشعار عاشقانه کوتاه ولی زیبا 2 بگذار که در حسرت ديدار بميرم در حسرت ديدار تو بگذار بميرم دشوار بود مردن و روي تو نديدن بگذار بدلخواه تو دشوار بميرم بگذار که چون شمع کنم پيکر خود آب در بستر اشک افتم و ناچار بميرم تا بو ده ام اي دوست وفادار تو بودم بگذار که اي دوست وفادار بميرم
پاسخ : اشعار عاشقانه کوتاه ولی زیبا 2 صبر کردن دردناک است و فراموش کردن دردناک تر!!!!!!!! ولی از این دو دردناک تر این است که ندانی باید صبر کنی یا فراموش!!!!!!!!
پاسخ : اشعار عاشقانه کوتاه ولی زیبا 2 خواب اصحاب كهف قصه تكراري ماست ما همانيم كه در غار دلت پوسيده ايم...
پاسخ : اشعار عاشقانه کوتاه ولی زیبا 2 هوايت كه به سرم ميزند ديگردر هيچ هوايي نميتوانم نفس بكشم.عجب نفس گير است هواي بي توبودن....