پاسخ : اشعار عاشقانه کوتاه ولی زیبا 2 عشق امانت باارزشیست که هر کسی تو قلبش میذاره. برای همین که هر وقت بخوای عشق رو از کسی بگیری باید قلبشو بشکونی
پاسخ : اشعار عاشقانه کوتاه ولی زیبا 2 روزگاری جاده بودیم جاده ای غرق تردد جاده ای کز رفت و امد لحظه ای خالی نمیشد من که بسیاری غریبان را به آبادی رساندم عاقبت خود ماندم و ویرانه و تنهایی خود...
پاسخ : اشعار عاشقانه کوتاه ولی زیبا 2 روی ان شیشه ی تب دار تو را ها کردم! اسم زیبای تو را با نفسم جا کردم شیشه بدجور دلش ابری و بارانی شد شیشه را یک شبه تبدیل به دریا کردم با سر انگشت کشیدم به دلش عکس تو را عکس زیبای تو را سیر تماشا کردم...
پاسخ : اشعار عاشقانه کوتاه ولی زیبا 2 برای عشق تمنا کن، ولی حماقت نکن! برای عشق قبول کن، ولی غرورت را از دست نده! برای عشق گریه کن، ولی به کسی نگو! برای عشق مثل شمع بسوز،ولی نذار پروانه ببینه! برای عشق جون خودتو بده، ولی جون کسی رونگیر! برای عشق وصال کن، ولی فرار نکن! برای عشق پیمان ببند، ولی پیمان شکنی نکن! برای عشق زندگی کن، ولی عاشقانه زندگی کن! برای عشق بمیر، ولی کسی رو نکش! برای عشق خودت باش، ولی خوب باش!
پاسخ : اشعار عاشقانه کوتاه ولی زیبا 2 دوست دارم غرق چشمان تو باشم سالها... زانكه چشماني توميگويد كه ميخواهي مرا.
پاسخ : اشعار عاشقانه کوتاه ولی زیبا 2 کاش بودی تا دلم تنها نبود تا اسیر غصه فردا نبود کاش بودی تا برای قلب من زندگی اینگونه بی معنا نبود کاش بودی تا لبان سرد من بی خبر از موج و از دریا نبود کاش بودی تا فقط باور کنی بی تو هرگز زندگی زیبا نبود
پاسخ : اشعار عاشقانه کوتاه ولی زیبا 2 ما زیاران چشم یاری داشتیم خود غلط بود آنچه می پنداشتیم ما زیاران چشم یاری داشتیم خود غلط بود آنچه می پنداشتیم ما زیاران چشم یاری داشتیم خود غلط بود آنچه می پنداشتیم
پاسخ : اشعار عاشقانه کوتاه ولی زیبا 2 هیچکس اشکی برای ما نریخت هر که با ما بود از ما می گریخت چند روزی هست حالم دیدنیست حال من از این و آن پرسیدنیست گاه برروی زمین زل میزنم گاه بر حافظ تفال میزنم حافظ دیوانه فالم را گرفت غزلی آمد که حالم را گرفت
پاسخ : اشعار عاشقانه کوتاه ولی زیبا 2 بس که دیوار دلم کوتاه است هرکه از کوچه ی تنهایی ما می گذرد به هوای هوسی هم که شده سرکی می کشد و می گذرد
پاسخ : اشعار عاشقانه کوتاه ولی زیبا 2 عشق لالايي بارون تو شباست / نم نم بارون پشت شيشه هاست / لحظه ي شبنم و برگ گل ياس / لحظه ي رهايي پرنده هاست / لحظه ي عزيز با تو بودنه / آخرين پناه موندن منه