پاسخ : اشعار عاشقانه کوتاه ولی زیبا 2 از معنی انتظار یک لحظه بایست دیوانه شدن به خاطرت کافی نیست ؟ یک لحظه بایست و یک جمله بگو تکلیف دلی که عاشقش کردی چیست ؟
پاسخ : اشعار عاشقانه کوتاه ولی زیبا 2 من مرده ام، به نسیم خاطره ای گاه تکانی می خورم ، همین ........ شعر هاتون خیلی خوشگل بود. من عاشق غرور یک مرد شدم واسم دعا کنید اون هم عاشق عشقی بشه که توی نگاهمه
پاسخ : اشعار عاشقانه کوتاه ولی زیبا 2 در زندگی عشق باید ممکن باشد؛ حتا اگر بازتاب و پاسخ آنی ندارد! عشق تنها در صورتی زنده می ماند که امیدی برای فتح معشوق باشد / پائولو کوئلیو تنهایی می تواند باعث ارتباط انسان با جهان نامرئی شود؛ اما باعث نابودی ی ارتباط او با انسان های دیگر نیز خواهد شد / کوئلیو لازم نیست بدانیم چه گونه ، لازم نیست بدانیم کجا ؛ اما در آغاز هر کاری باید از خویش بپرسیم : " چرا باید این کار را بکنم ؟ " / کوئلیو عشق حقیقی اجازه می دهد هر کس راه خویش را پی بگیرد / کوئلیو تاریک ترین ساعت ، پیش از طلوع خورشید فرا می رسد / کوئلیو معرفت بدون استحاله ، فرزانه گی نیست / کوئلیو به خاطر هراس از دست دادن؛ چه چیزهایی را از دست داده ایم ! / کوئلیو تمام این دنیا مقدس است ؛ و یک دانه ی شن می تواند پلی به سوی جهان نامرئی باشد / کوئلیو عشق می ماند؛ انسان ها هستند که عوض می شوند / کوئلیو ایمان ، فتحی دشوار است و برای استقرار ، نیازمند نبردهای روزمره / کوئلیو مرگ هم راه دائمی ی ماست ؛ و اوست که به زنده گی ی ما معنایی حقیقی می بخشد / کوئلیو روح جهان ، بخشی از روح خداوند ست ؛ و روح خداوند ، روح خود ماست / کوئلیو عشق ، نیروی انجام غیرممکن را به انسان می بخشد / کوئلیو جاده ی تو ، تنها یکی از جاده هایی ست که به خدا می رسد / کوئلیو کشتی در ساحل بسیار امن تر است، اما به این خاطر ساخته نشده / کوئلیو هر چه بیش تر درباره ی خودت بدانی ، این جهان را بیش تر می فهمی / کوئلیو
پاسخ : اشعار عاشقانه کوتاه ولی زیبا 2 گاهی دلم تنگ میشود برای خودم گاهی فاصله میگیرم از خویش اخر میدانی...دلتنگی من از نوع دوری بین ما نیست دوری من است از من خود من در خاک است خاکبــــازی میکند ومن در خــلوت خویش خاطــــره بازی دلتنگی من دروغ نیست دروغ دلتنگی من است درست مثل دلتنگی های کودکی ام...
پاسخ : اشعار عاشقانه کوتاه ولی زیبا 2 گاهی دلم تنگ میشود برای خودم گاهی فاصله میگیرم از خویش اخر میدانی...دلتنگی من از نوع دوری بین ما نیست دوری من است از من خود من در خاک است خاکبــــازی میکند ومن در خــلوت خویش خاطــــره بازی دلتنگی من دروغ نیست دروغ دلتنگی من است درست مثل دلتنگی های کودکی ام...
پاسخ : اشعار عاشقانه کوتاه ولی زیبا 2 بچه ها خسته ام،درست جایی که فکرش رو هم نمیکردم عاشق شدم این حس رو توی نگاهش دیدم توی صداش شنیدم اما... تمام درد من این است . . . یک نفر در زندگی من هست . . که نیست
پاسخ : اشعار عاشقانه کوتاه ولی زیبا 2 خدایی یا شیطان؟؟ نمیدانم.... تسخیرم کرده ای و بی تو؟؟؟... کی تمام میشوی تا تمام شوم....؟؟؟
پاسخ : اشعار عاشقانه کوتاه ولی زیبا 2 جدا موندن از کسی که دوستش داری فرقی با مردن نداره پس عمری که بی تو میگذرد مرگیست به نام زندگی!
پاسخ : اشعار عاشقانه کوتاه ولی زیبا 2 برگرد از آلبوم خلوت من بیا تا ببینم اون نگاه تو رو بیا تا ببوسم روی ماه تو رو نمیدونی که من چه حالی دارم؟ برای دیدنت من چه بی قرارم من تو رو می خوام نمیدونی تو بدون من تو رو می خوام برگرد ای مهربون 2 تو از وقتی که رفتی دلم در انتظاره برای دیدنت آروم نداره عشق من همیشه با تو بهاره بیا تا بخندیم دنیا مهربونه بیا تا بخونیم شعر عاشقونه عشق من هميشه با تو ميمونم زندگی قشنگه مثل گل لاله من تو رو می خوام نمیدونی تو بدون من تو رو می خوام برگرد ای مهربون
پاسخ : اشعار عاشقانه کوتاه ولی زیبا 2 دلم ديوانه توست دلم ويرانه توست دلم از دوري تو مي گريد مي نالد براي ديدن تو منتظر هستم هميشه براي بوسيدن تو لحظه را مي شمارم من هميشه خدايا تو هستي ناظر بر كردارم بعد از تو من مي پرستم اين عشق را عاشقونه