می خوام از تو بنویسم ،که نگی رفتی نموندی نگی بی وفا شدی ، توی راه نرفته موندی می خوام از تو بنویسم ، که نگی طاقت نداشتی نگی تا اخر رویا ، منو تنها جاگذاشتی اخه این مرام من نیست ، غم تو لحظه هات بیارم اگه حتی بی بهونه ، اشکامو هدیه بیارم توی این قلب غریبم ، تا همیشه یادگاری
پاسخ : اشعار عاشقانه کوتاه ولی زیبا 2 دلم تنگ است نمیدانم ز تنهایی پناه آرم کدامین سوی پریشان حالم و بی تاب می گریم و قلبم بی امان محتاج مهر توست نمی دانی چه غمگین رهسپار لحظه های بی قرارم من به دنبال تو همچون کودکی هستم و معصومانه می گریم و میخواهم.. پناه شانه هایت را که شاید اندکی آرام گیرد دل دلم تنگ است و تنهایی به لب می آورد جانم بیا تا با تو گویم از هیاهوی غزیب دل که بی پروا تلنگر میزند بر من و میگوید به من نزدیک نزدیکی به دنبال تو میگردم به سویت پیش می آیم چه شیرین است پر از احساس یک شادی نابم من و گویم با تو ای جانا که آری تا ابد من دوستت دارم...
پاسخ : اشعار عاشقانه کوتاه ولی زیبا 2 ای وای بر اسیری کز یاد رفته باشد در دام مانده صید و صیاد رفته باشد
پاسخ : اشعار عاشقانه کوتاه ولی زیبا 2 عاشقي يك كلبه ويرانه نيست.صحبت از شمع و گل و پروانه نيست.عاشقي تنهاي تنها يك تب است.بي تو مردن در سكوت يك شب است
پاسخ : اشعار عاشقانه کوتاه ولی زیبا 2 آدما بايد ياد بگيرن كه اگه ادعاي عشق مي كنند قوانين عشق رو رعايت كنند. قانون عشق:خودخواه نباش راحتي و صلاح عشقتو به راحتي خودت ترجيح بده حتي اگه تاوانش تنهايي توباشه
پاسخ : اشعار عاشقانه کوتاه ولی زیبا 2 به نظر من سخت ترین و تلخ ترین عشق عشقیه که عاشق کسی باشی ولی اون ندونه که دوسش داری و بهت علاقه ای نداشته باشه و فراموش شده باشی غرور هم این وسط بهت اجازه ابراز علاقت رو نده سخته خیلی سخته
پاسخ : اشعار عاشقانه کوتاه ولی زیبا 2 ای که برلبهای ماطرح تبسم میشوی دعوت مابوده ای مهمان مردم میشوی؟
پاسخ : اشعار عاشقانه کوتاه ولی زیبا 2 کاش هرگز در محبت شک نبود تک سوار مهربانی تک نبود کاش بر لوحی که بر جان دل است واژه تلخ خیانت حک نبود
پاسخ : اشعار عاشقانه کوتاه ولی زیبا 2 کلاس عشق ما دفتر ندارد شراب عاشقی ساغر ندارد بدو گفتم که مجنون تو هستم هنوز ان بی وفا باور ندارد