1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

قرباني: تماشاگران با ديدن بازي‌هاي مس، فولاد و تراكتورسازي خميازه نمي‌كشند

شروع موضوع توسط (̅(َ_̅_̅(َ)ڪے ‏28/2/11 در انجمن لیگ ایران

1. Sert oğul

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    IOG
    خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال مس كرمان گفت: تماشاگران از بازي تيم‌هاي مس، فولاد و تراكتورسازي خميازه نمي‌كشند و خوابشان نمي‌برد.

پيروز قرباني در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد ديدار با استقلال در هفته بيست و پنجم ليگ برتر كه يكشنبه آينده برگزار مي‌شود اظهار داشت: اين مسابقه برايم انگيزه‌هاي زيادي دارد اما من به دنبال انتقام گرفتن از كسي نيستم و نمي‌خواهم خودم را به كسي نشان دهم و چنين روحيه‌اي ندارم. مهم براي من پيروزي تيم مس در اين مسابقه است و مي‌خواهم با برد در اين بازي به شرايط خوب گذشته برگرديم.
    قرباني در مورد اينكه چرا مس كرمان نسبت به نيم فصل اول دچار افت شده است گفت: ما افت نكرده‌ايم و در نيم فصل اول هم تقريبا به همين شيوه نتيجه گرفته بوديم. البته كمي دچار بدشانسي شده‌ايم و عدم تمركز لازم بازيكنان مس هم شايد به خاطر جواني آنها بود كه تصور مي‌كردند همه چيز تمام شده است اما مي‌توانيم دوباره به شرايط خوب گذشته برگرديم.

وي در مورد اينكه تصور مي‌كرد استقلال در رده دوم جدول قرار بگيرد گفت: استقلال بازيكنان خوبي دارد و هر كسي هم در ابتداي فصل مي‌گفت استقلال نمي‌تواند نتيجه بگيرد مي‌خواست خودش را توجيه كند زيرا اين تيم بازيكنان خوبي دارد. البته تا پايان فصل ده مسابقه سه امتيازي ديگر باقي‌مانده است و هيچ تيمي حتي ذوب آهن نمي‌تواند بگويد قهرمان مي‌شود.بنابراين براي انتخاب قهرمان نيم فصل عجله نكنيد.
    مدافع سابق استقلال تاكيد كرد: كاش مي‌شد به كيفيت فني تيم‌ها نيز امتياز بدهند. تيم‌هاي مانند مس كرمان، تراكتورسازي تبريز و فولاد خوزستان فوتبال با كيفيتي را بازي مي‌كنند و مشخص است كه اين تيم‌ها كار كرده‌اند و زحمت كشيده‌اند. هيچ تماشاگري از ديدن بازي اين تيم‌ها خميازه نمي‌كشد و خوابش نمي‌برد. اين تيم‌ها موقعيت‌هايشان را خلق مي‌كنند و بر اثر شانس و اقبال نيست كه توپ به دو نفر برخورد كند و به گل تبديل شود. هرچند كاش تيم‌ ما هم مي‌توانست اين گونه به گل برسد.