1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

ميداودي: براي بازگشت به استقلال لحظه‌شماري مي‌كنم

شروع موضوع توسط (̅(َ_̅_̅(َ)ڪے ‏28/2/11 در انجمن لیگ ایران

1. Sert oğul

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    IOG
    خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت: اين روزها براي تمرين وبازي كردن در استقلال لحظه‌شماري مي‌كنم.

به گزارش خبرگزاري فارس، ميلاد ميداودي در خصوص برنامه‌هاي درمان و آماده سازي‌اش در روزهاي اخير گفت: طبق برنامه روزانه سه مرحله تمريني و درماني دارم، صبح‌ها همراه با دكتر نوشادي در مجموعه ورزشي انقلاب تمرينات با وزنه را انجام مي‌دهم، سپس در كلينيك استقلال و زير نظر همكاران دكتر نوروزي به فيزيوتراپي مي‌پردازم و بعد از ظهرها نيز در استخر مشغول آب درماني مي‌شوم. خوشبختانه شرايطم خوب است و از ابتداي سال جديد نيز در تمرينات استقلال حاضر خواهم شد تا تمرينات سبك و نرم دوي را شروع كنم.

وي درباره مدت زمان درمان پاي آسيب ديده‌اش گفت: بيست و سوم آذرماه تحت عمل جراحي قرار گرفتم و پزشكان تشخيص داده بودند كه چهار ماه بعد از انجام عمل مي‌توانم تمرينات سبك و آماده‌سازي را شروع كنم. حدود 75 روز از موعد تعيين شده گذشته و اميدوارم در يكصدمين روز پس از عمل جراحي در تمرينات استقلال حاضر شوم و نرم دوي را آغاز كنم.
    ميداودي با اشاره به توصيه پزشكان عنوان كرد: دكتر رازي و دكتر نوروزي اتفاق نظر دارند كه نبايد براي بازگشت مجدد به ميادين عجله كنم. دكترها معتقدند كه بايد طبق برنامه تنظيم شده پيش بروم تا با كسب بهبودي و آمادگي كامل بتوانم در مسابقات رسمي‌ استقلال حضور داشته باشم. من كه براي حضور در تمرينات و بازي‌ها لحظه شماري مي‌كنم، اما بايد به توصيه پزشكان عمل كنم تا در آينده مشكلي پيش نيايد و بتوانم طي دراز مدت در خدمت تيمم باشم.

مهاجم استقلال با ابراز خوشحالي از نتايج خوب استقلال در هفته‌هاي اخير گفت: خيلي دوست دارم در اولين سال حضورم در استقلال حداقل يك جام قهرماني كسب كنيم. هر چند كه اكنون استقلال هم در ليگ و هم در جام حذفي شانس قهرماني دارد و در ليگ قهرمانان آسيا نيز بايد پس از صعود از گروه خودمان به انتظار مراحل بعدي باشيم.