1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

كنترل بازيكنان مشكوك به دوپينگ در ليگ دسته اول فوتبال

شروع موضوع توسط (̅(َ_̅_̅(َ)ڪے ‏28/2/11 در انجمن لیگ ایران

  1. Sert oğul

    تاریخ عضویت:
    ‏12/11/10
    ارسال ها:
    17,621
    تشکر شده:
    6,352
    امتیاز دستاورد:
    113
    جنسیت:
    مرد
    حرفه:
    IOG
    خبرگزاري فارس: رئيس كميته پزشكي فدراسيون فوتبال از كنترل بازيكنان مشكوك به دوپينگ در ليگ دسته اول خبر داد.
    [​IMG]

    احمد هاشميان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس اظهار داشت: جلسه‌اي كه با بهروان و همكارانش داشتيم خيلي موثر بود و حتما كمك خواهد كرد كه به شكلي دقيق‌تر و بهتر در جريان تغييرات برنامه مسابقات قرار بگيريم و بتوانيم در مورد گزارش‌هايي كه از تخلفات به ما مي‌رسد ترتيب اثر دهيم. به اين شكل افرادي كه بازيكنان را تشويق به انجام اين تخلف مي‌كنند را شناسايي مي‌كنيم. اين موارد صورت جلسه شده و به موقع در موردش اقدام خواهد شد. آنها موارد مشكوك را به ما معرفي كردند كه خيلي هم زياد نبود، فعلا تعداد اين نفرات را اعلام نمي‌كنيم.

    وي ادامه داد: قرار شد اين افراد را مدنظر گرفته و آنها را كنترل كنيم. كنترل ليگ دسته اول فوتبال امسال بيش از سال گذشته بوده و هر چه رو به پايان فصل مي‌رويم اين نظارت بيشتر هم خواهد شد. بايد تاكيد كنم كه فعاليت‌هاي ضددوپينگ فوتبال نزديك به 50 درصد كل فعاليت 49 فدراسيون ورزشي را تشكيل مي‌دهد. البته نمي‌خواهم بگويم ساير فدراسيون‌ها كار كمتري انجام مي‌دهند بلكه با توجه به حجم ورزشكاران و تعداد رقابت‌هاي فوتبال، بايد بحث كنترلي دوپينگ هم بيشتر باشد.‌

    هاشميان در مورد جلسه اخيرش با رئيس سازمان ليگ دسته اول فوتبال عنوان كرد: از حساسيت‌هايي كه بخش‌هاي مختلف فدراسيون فوتبال در بحث كنترل دوپينگ دارند، خوشحاليم. اين جلسات خيلي به ما كمك خواهد كرد تا تعامل و هماهنگي بيشتري در مبارزه با دوپينگ داشته باشيم.

    رئيس كميته پزشكي فدراسيون فوتبال با رد اين موضوع كه گفته مي‌شود بحث كنترل دوپينگ و محروميت‌ها در فوتبال خيلي شفاف نيست، به فارس گفت: اين مسئله صحت ندارد. ما در زمينه كنترل و محروميت‌ها از آيين‌نامه فيفا تبعيت مي‌كنيم و نادو نيز از وادا، براين‌اساس محروميت‌هايي كه در نظر مي‌گيريم هرگز من‌درآوردي نيست. طبق همين آيين‌نامه، برخي تخلفات محروميت‌هاي سه و شش‌ ماهه را در پي دارند و گاهي هم به اخطار اكتفا مي‌شود.
    وي اضافه كرد: به هر شكل هر نمونه دوپينگ چيزي در حدود يك ميليون تومان براي‌مان هزينه دارد به همين دليل خود فيفا هم مي‌گويد نبايد نمونه‌گيري‌ها كوركورانه باشد. به همين دليل ما مسابقات را پيگيري كرده و همه را تحت‌نظر داريم و هر كسي با معيار‌هاي پزشكي مطابقت نداشته و احتمال استفاده‌اش از مواد ممنوعه وجود داشته باشد حتما مورد پيگيري قرار مي‌گيرد.