1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

حسين‌خاني: اگر تقوي هم بود ديگر حرف و حديثي باقي نمي‌ماند

شروع موضوع توسط (̅(َ_̅_̅(َ)ڪے ‏28/2/11 در انجمن سایر ورزش ها

1. Sert oğul

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    IOG
    خبرگزاري فارس: نفر اول وزن 66 كيلوي كشتي آزاد جام تختي گفت: اگر تقوي هم در جام تختي حضور داشت ديگر حرف و حديثي براي انتخاب ملي‌پوش اين وزن باقي نمي‌ماند.

مصطفي حسين‌خاني در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي باشگاه خبري فارس «توانا»، درباره عدم حضور تقوي در جام تختي اظهار داشت: به غير از تقوي همه مدعيان اين وزن حاضر بودند اگر او هم بود ديگر حرف و حديثي باقي نمي‌ماند و خيلي بهتر بود، اما بقيه شركت كنندگان هم آمادگي خوبي داشتند.
    وي ادمه داد: از علت غيبت تقوي بي‌اطلاعم. نمي‌دانم با هماهنگي يا بدون هماهنگي كادر فني در جام تختي شركت نكرد يا نه، اما وي در كيش حضور داشت ولي وزن كشي نكرد.

نفر اول وزن 6 كيلوي جام تختي تصريح كرد: هدفم قهرماني در جام تختي و رسيدن به دوبنده تيم ملي بود كه خوشبختانه به آن رسيدم؛ حالا با حضور تقوي يا در غياب وي، اما همانطور كه گفتم اگر بود خيلي بهتر بود.
    تقوي در ادامه افزود: اميدوارم با توجه به صحبت‌هاي كادر فني مبني بر انتخاب اعضاي تيم ملي براساس حضور در جام تختي در مسابقات پيش‌رو عضو تيم ملي باشم، اما بازهم تابع نظر و تصميم كادر فني هستم. به نظرم كساني‌كه شركت نكردند امتياز حضور در تيم ملي را از دست داده‌اند و اگر ملاك اين رقابت‌ها باشد با تمام وجود در خدمت تيم ملي خواهد بود.

وي در مورد آمادگي‌اش براي حضور در جام تختي گفت: تمرينات خوبي را براي حضور در جام تختي پشت سر گذاشته بودم، از طرفي قرعه‌ام طوري بود كه براي قهرماني در اين وزن با تمام مدعيان كشتي گرفتم.
    حسين‌خاني درباره زمان برگزاري جام تختي كه بعد از مسابقات ليگ بود عنوان كرد: براي من اين زمان بهتر بود چون در مسابقات ليگ بدنم آماده شده بود، به خصوص اينكه در فينال ليگ ژوكائف را شكست داده بودم و از نظر روحي نيز در شرايط مناسبي قرار داشتم.

مصطفي حسين‌خاني با برتري مقابل برنت مت‌كالنت آمريكايي در فينال مدال طلاي وزن 66 كيلو جام تختي را بر گردن آويخت.