1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

فوساتي: بازي با استقلال 11 به 11 است؛ تماشاگر تاثيري ندارد

شروع موضوع توسط (̅(َ_̅_̅(َ)ڪے ‏28/2/11 در انجمن لیگ ایران

1. Sert oğul

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    IOG
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال السد گفت: بازي با استقلال چه در قطر و چه در ايران 11 به 11 است و تماشاگر تاثير منفي ندارد.

به گزارش خبرگزاري فارس، جرج فوساتي در نشست خبري پيش از بازي با استقلال عنوان كرد: بازي فردا صد در صد سخت است. مي دانيم حريف بزرگي داريم اما استقلال هم پيش روي خود حريف سرسختي دارد. من به بازيكنانم اطمينان دارم و به آنها انگيزه داده ام. اميدوارم نمايش خوبي ارائه دهند و برنده اين بازي باشند.
    وي افزود: درست است كه استقلال انگيزه و اعتماد به نفس بالايي دارد اما تيمي در زمين برتر است كه بتواند نكات فني مربي را در زمين پياده كند.

سرمربي اروگوئه‌ اي السد قطر در پاسخ به اين سوال كه چرا قبل از سفر به تهران به AFC نامه داده اند كه نمي خواهند بازي در تهران برگزار شود، عنوان كرد: اين سوال مربوط به من نمي شود و مسئولان باشگاه بايد پاسخگوي آن باشند.
    وي در خصوص وضعيت السد قطر كه در هفته هاي اخير نمايش خوبي نداشته، گفت: در بازي آخر خود شكست خورديم اما در بازي هاي قبلي نتايج خوبي گرفتيم و توانستيم به پلي آف صعود كنيم. ما توانستيم الاتحاد سوريه را شكست دهيم. بازي هاي ليگ قطر هم فشرده بود و دليل اصلي نمايش ضعيف ما همين بوده است. اميدوارم بازيكنان ريكاوري و براي استقلال مشكل ساز شوند. من براي استقلال احترام قائل هستم اما اين بازي نه در ليگ ايران و نه در ليگ قطر برگزار مي شود بلكه مسابقه اي در كيفيت آسيا است و متفاوت خواهد بود.

فوساتي در مورد حضور تماشاگران در ورزشگاه آزادي و اينكه شايد تحت تاثير آنها قرار گيريد، تصريح كرد: من با نظر شما موافق نيستم و بر عكس شما فكر مي كنم. 20 سال پيش خودم بازيكن بودم و وقتي وارد ورزشگاهي پر از تماشاگر مي شدم روحيه مان بالا مي رفت.
    وي افزود: حضور در مقابل تماشاگران زياد را ميهماني يا كارناوالي بزرگ مي دانم. فرض كنيد كه تئاتري در سالني خالي از تماشاگر اجرا شود در اين صورت بازيگران انگيزه اي نخواهند داشت اما وقتي تماشاگر باشد انگيزه پيدا مي كنند. اين بازي چه در قطر و چه در ايران 11 به 11 است و تماشاگر تاثير منفي ندارد.

به گزارش فارس سرمربي السد قطر در اين باره كه اين تيم در تهران تاكنون نتوانسته استقلال را شكست دهد، گفت: اين بستگي به نگرش شما دارد. اگر فكر كنيد كه اين تيم هيچ وقت در تهران استقلال را شكست نداده اين بار هم مي بازد اما نگرش جديد اين است السد كه نتوانسته استقلال را شكست دهد اين بار مي خواهد برنده باشد. بازي هاي گذشته به درد آمار مي خورد. شايد بازي فرداي ما مثل سه چهار روز قبل در ليگ قطر نباشد. استقلال هم در آخرين بازي مقابل سپاهان بازي را به تساوي كشاند درحالي كه مي توانست ببازد.