ترانه سرا : مهسا پهلوان ؛ تنظیم : بابک بروجردی ؛ میکس و مستر : حمیدرضا مرادی + متن ترانه به خوابم بیا از مهران آتش به خوابم بیا پشت تنهاییام / هنوزم کسی نیست هنوزم غمه منو مبتلا کن به گریه به بارون / که این بی تو بودن هنوزم کمه دانلود آهنگ با کیفیت اصلی متن ترانه مهران آتش به نام به خوابم بیا به خوابم بیا پشت تنهاییام هنوزم کسی نیست هنوزم غمه منو مبتلا کن به گریه به بارون که این بی تو بودن هنوزم کمه به خوابم بیا زندگیمو بگیر تو باشی به این برزخ هم رازی ام به اینکه ندونم دلت با کیه به اینکه ندونم کجامو کیم صدات کردم از پشت تنهاییام صدامو شنیدی ولی دیر بود یه شب اومدی بی هوا صبح شد تو از را رسیدی ولی دیر بود صدات کردم از پشت تنهاییام صدامو شنیدی ولی دیر بود یه شب اومدی بی هوا صبح شد تو از را رسیدی ولی دیر بود یه کوهم که یک اشاره فقط تو میتونی آبم کنی و بری اگه شونه هام امن و آروم نیست چه بهتر خرابم کنی و بری به خوابم بیا زندگی مو بگیر تو باشی به این برزخ هم رازی ام به اینکه ندونم دلت با کیه به اینکه ندونم کجامو کیم صدات کردم از پشت تنهاییام صدامو شنیدی ولی دیر بود یه شب اومدی بی هوا صبح شد تو از را رسیدی ولی دیر بود صدات کردم از پشت تنهاییام صدامو شنیدی ولی دیر بود یه شب اومدی بی هوا صبح شد تو از را رسیدی ولی دیر بود
ترانه و موزیک : معین زد ؛ تنظیم : سعید انصار و علی جعفری + متن ترانه زیبای زشت من از معین زد زیبای زشت من در آیینه خشت من / در بارونگی نهان پنهان گشته عشق من هی گفتم برو نمان رفتی ماندن مرا / کج فهمیده بود شعر آواز خواندن مرا دانلود آهنگ با کیفیت اصلی دانلود آهنگ با کیفیت 128 دانلود آهنگ با کیفیت 64 متن ترانه معین زد به نام زیبای زشت من زیبای زشت من در آیینه خشت من در بارونگی نهان پنهان گشته عشق من هی گفتم برو نمان رفتی ماندن مرا کج فهمیده بود شعر آواز خواندن مرا من خود جاهلم به این که چیست خواسته دلم در سردرگمی مرا حیران کرده ای دلم دارد چین میخورد کم کم پیشانیم من هی مینویسمت تو هی میخوانیم آسمون ببارش که اسم حال من عشقه عاشقم نبود تو فال اسممو نمینوشت که آسمون ببارش که اسم حال من عشقه عاشقم نبود تو فال اسممو نمینوشت که پرت و پلا نوشتنم که این سکوتو بشکنم میخوام صدای خندتو با همه گوشا بشنوم اشاره کن صدا بزن درد و دلاتو ساز کن اتاق تاریک منو پنجره هاشو باز کن بزن به بیخیالیو سر به سرم بذار باز بگو ولت نمیکنم پشت درو درار باز میخوام که جون من بشه قسم به حرف راستت انقده عاشقم بشی که قلب دنیا واسته آسمون ببارش که اسم حال من عشقه عاشقم نبود تو فال اسممو نمینوشت که آسمون ببارش که اسم حال من عشقه عاشقم نبود تو فال اسممو نمینوشت که
ترانه : مهرزاد امیرخانی ؛ موزیک : معین طیبی ؛ تنظیم : علی وانیار + متن ترانه از عشق تو از شهاب مظفری از عشق تو شاعر شدم / تو با خودت برو من با خودم اندوه تو بر شانه ام / تو آتشی و من پروانه ام دانلود آهنگ با کیفیت اصلی دانلود آهنگ با کیفیت 128 متن ترانه شهاب مظفری به نام از عشق تو تو دریای شبِ موهات غرقم کن کی میتونه به جز تو برمودا باشه نمیخوام قایق سوراخ دنیامون کنار زرق و برق کشتیا باشه از اینم میشه دورافتاده تر باشیم تمام عمرمون ساحل جهنم بود زیادی بیخیالِ هردومون بودی زیادی عاشقت بودم ولی کم بود از عشق تو شاعر شدم تو با خودت برو من با خودم اندوه تو بر شانه ام تو آتشی و من پروانه ام از عشق تو شاعر شدم تو با خودت برو من با خودم اندوه تو بر شانه ام تو آتشی و من پروانه ام یه کم طوفان بزن تو صورت خوابم من از آرامش چشمات میترسم نگو چیز عجیبی که نمیفهمم همین جوریشم، از حرفات میترسم بزن پارومو بشکن توی اقیانوس از اون زخمای کاری که تهش مرگه منو محکوم عمق اشتباهم کن از اون حکمای داری که تهش مرگه از عشق تو شاعر شدم تو با خودت برو من با خودم اندوه تو بر شانه ام تو آتشی و من پروانه ام از عشق تو شاعر شدم تو با خودت برو من با خودم اندوه تو بر شانه ام تو آتشی و من پروانه ام
دانلود آهنگ با کیفیت 320 دانلود آهنگ با کیفیت 128 متن آهنگ بوی شمال آرش AP هوس بوی شمال و نم بارون کردی که سحر خروس بخونه وسط جنگل سبز پایه میخوای پاشو بیا توی شومینه پر هیزم و آلاچیق که بالاشیم بخندیم تا خود صبح و ازون بچه باحالیشم پایه میخوای پاشو بیا بیا بازم اون روزا رو بیار تنگه دلم آخه زیاد بیا بزنیم تو دل جنگل من بمیرم واسه خندت بی تو این آدما کندن از من ... بیا بازم اون روزا رو بیار تنگه دلم آخه زیاد بیا بزنیم تو دل جنگل من بمیرم واسه خندت بی تو این آدما کندن از من ... بیا بازم اون روزا رو بیار تنگه دلم آخه زیاد بیا بزنیم تو دل جنگل من بمیرم واسه خندت بی تو این آدما کندن از من ... من دوره میکنم خاطراتو با بغض تو گلوم هضم نمیشه از کوچه تنگ دلم جز تو کسی رد نمیشه بیا بازم مث سابق بشینیم تا کله صبح من آهنگ قدیمی کنار خنده ی تو بیا بازم اون روزا رو بیار تنگه دلم آخه زیاد بیا بزنیم تو دل جنگل من بمیرم واسه خندت بی تو این آدما کندن از من ... بیا بازم اون روزا رو بیار تنگه دلم آخه زیاد بیا بزنیم تو دل جنگل من بمیرم واسه خندت بی تو این آدما کندن از من ...
ترانه : کارن موسوی ؛ موزیک : سینا درخشنده ؛ تنظیم : علی ولی پور + متن ترانه انگار نه انگار از سینا درخشنده انگار نه انگار / میدونی من واست دیوونم این درد و عشقم خودت / انداختی توی جونم دانلود آهنگ با کیفیت اصلی .mp3?time=1590082716&filename=/1399/03/01/Sina Derakhshandeh - Engar Na Engar [128].mp3']دانلود آهنگ با کیفیت 128 دانلود آهنگ با کیفیت 64 متن ترانه سینا درخشنده به نام انگار نه انگار انگار نه انگار میدونی من واست دیوونم این درد و عشقم خودت انداختی توی جونم آره انگار نه انگار میدونی اومدم تو دنیات مست چشاتم امون از اون چشای گیرات ای وای ای وای به دلم نمیذاره از پیشت برم میدونی بدجوری دوست دارم عشق طناز خودم دیوونه لجبار خودم همه دنیامو به پات میذارم دل به تو بنده دیوونه پسنده خنده هات این دلو از جا دیگه کنده آره دلبر نابم تنها انتخابم ببین از دست تو من مست و خرابم ای وای ای وای به دلم نمیذاره از پیشت برم میدونی بدجوری دوست دارم عشق طناز خودم دیوونه لجبار خودم همه دنیامو به پات میذارم ای وای ای وای به دلم نمیذاره از پیشت برم میدونی بدجوری دوست دارم عشق طناز خودم دیوونه لجبار خودم همه دنیامو به پات میذارم
ترانه : سامان جلیلی و امیرحسین ایمانی ؛ موزیک : سامان جلیلی ؛ تنظیم : فرید ایمانی + متن ترانه جنون از سامان جلیلی مث تو جایی ندیدم / چقد تنهایی کشیدم من آخر قصه رو میدیدم / تا حالا شده یک بارم دانلود آهنگ با کیفیت اصلی .mp3?time=1590082691&filename=/1399/03/01/Saman Jalili - Jonoon [128].mp3']دانلود آهنگ با کیفیت 128 دانلود آهنگ با کیفیت 64 متن ترانه سامان جلیلی به نام جنون مث تو جایی ندیدم چقد تنهایی کشیدم من آخر قصه رو میدیدم تا حالا شده یک بارم تو بهم بگی دوست دارم من جز تنهایی چی دارم اگه بد بودم واست اگه قلبم زود جا زد دیگه میرم خیالت راحت چشات خیره به ساعت شد دیگه وقت رفتن شد حیف عشقی که با تو حرومم شد جنونه عشق تو عین جنونه هرکی میاد نمیمونه هرکی میاد نمیتونه من اینم زندگی کردم با تو هرکی که خواست بشه جا تو کو برسه بشه تا تو از چشمات افتادم از وقتی دل دادم حق دارم بهت وابسته شم میدونی بری چی میکشم جنونه عشق تو عین جنونه هرکی میاد نمیمونه هرکی میاد نمیتونه من اینم زندگی کردم با تو هرکی که خواست بشه جا تو کو برسه بشه تا تو
ترانه : حسین غیاثی ؛ موزیک و تنظیم : علیرضا افکاری + متن ترانه شروع ناگهان از علیرضا قربانی بی سر و سامان تو شد / شانه ی سر خورده من رنگ بزن بر لب این / خنده ی دل مرده ی من دانلود آهنگ با کیفیت اصلی دانلود آهنگ با کیفیت 128 دانلود آهنگ با کیفیت 64 متن ترانه علیرضا قربانی به نام شروع ناگهان بی سر و سامان تو شد شانه ی سر خورده من رنگ بزن بر لب این خنده ی دل مرده ی من ساکت تنهایی من حرف بزن با شب من شور تماشایی من شعر بخوان با لب من بغض منی آه منی حسرت دلخواه منی دوری و دلتنگ توام زخمی و همراه منی من غم پنهان توام حال پریشان توام پلک بزن تا بپرم مستی چشمان توام جان منو جهان من فقط تو هستی قرار بی زمان من فقط تو هستی شروع ناگهان من فقط تو هستی دلیل گریه ی منی عذاب من نه پر از شنیدن منی جواب من نه تو روی دیگر منی نقاب من نه نیست در اقلیم کسی این همه بی هم نفسی بی همگان منتظرم تا تو به دادم برسی عصر غم انگیز توام حوصله کن ابر مرا عاشق یک ریز توام معجزه کن صبر مرا بنده زده پای مرا گیسوی زنجیری تو میکشدم میکشدم لحظه دلگیری تو جان منو جهان من فقط تو هستی قرار بی زمان من فقط تو هستی شروع ناگهان من فقط تو هستی دلیل گریه ی منی عذاب من نه پر از شنیدن منی جواب من نه تو روی دیگر منی نقاب من نه
ترانه سرا : علی بحرینی و مرتضی حیدری آل کثیر ؛ ملودی : مهدی یراحی ؛ تنظیم : کوشان حداد + متن ترانه اسرار از مهدی یراحی دوست دارم چقدر خنده ی بی چون و چراتو / حرم نفساتو دوست دارم که آب از سر من بگذره با تو / بس نکن هواتو دانلود آهنگ با کیفیت اصلی دانلود آهنگ با کیفیت 128 دانلود آهنگ با کیفیت 64 متن ترانه مهدی یراحی به نام اسرار دوست دارم چقدر خنده ی بی چون و چراتو حرم نفساتو دوست دارم که آب از سر من بگذره با تو بس نکن هواتو بس نکن هواتو هوا بهتره با تو تو با من و من یکسره با تو
ترانه سرا : آناهید شرقی ؛ آهنگساز : فرامرز نصیری ؛ تنظیم : علی احمدی + متن ترانه عطر جادویی از رضا یزدانی عطر تو پرتم میکنه هر بار / اونجا که صلحه توی دنیاشون اونجا که جای گلوله تفنگا پر میشه / با گل تو خشاباشون دانلود آهنگ با کیفیت اصلی دانلود آهنگ با کیفیت 128 دانلود آهنگ با کیفیت 64 متن ترانه رضا یزدانی به نام عطر جادویی عطر تو پرتم میکنه هر بار اونجا که صلحه توی دنیاشون اونجا که جای گلوله تفنگا پر میشه با گل تو خشاباشون من شک ندارم که توی تاریخ شیرین هر معشوقی که اسطوره بوده عطری که میزد حتما همینه هر بار که این عطر جادویی پیچیده بی خبر هر جا یه ردی مونده تو تاریخ مثل دیدار آدم و حوا هر باری این عطر جادویی
ترانه : مهرزاد امیرخانی ؛ موزیک : بابک زرین ؛ تنظیم : بهتاش زرین و حامد حسینی ؛ میکس و مستر : حمید حاتمی + متن ترانه رد پا از شهاب مظفری تو باید مرد باشی تا منو بفهمی / تا قشنگ درد شکستنو بفهمی صد دفعه دعا کنی تنها نمونی / تا یه بار معنی رفتنو بفهمی دانلود آهنگ با کیفیت اصلی دانلود آهنگ با کیفیت 128 دانلود آهنگ با کیفیت 64 متن ترانه شهاب مظفری به نام رد پا تو باید مرد باشی تا منو بفهمی تا قشنگ درد شکستنو بفهمی صد دفعه دعا کنی تنها نمونی تا یه بار معنی رفتنو بفهمی رد پاتو گریه شستو همه دورمن به جز تو تو غلط کردی بری که گم کنم راه درستو یه قطار بی مسافر قمقمت روکو خرابم من که باورم نمیشه بگو خوابم یجوری نگام نکن که انگاری برات غربم زیر و رو شه اگه دنیا کم نمیشه به تو عشقم تو که قلبمو شکستی بذار بشکنه غرورم یه جنازه عمدی عاشق زنده به گورم رد پاتو گریه شستو همه دورمن به جز تو تو غلط کردی بری که گم کنم راه درستو یه قطار بی مسافر قمقمت روکو خرابم من که باورم نمیشه بگو خوابم